20.12.2019

Rauhallista Joulun aikaa & Hyvää oloa vuodelle 2020 - kuulumisiamme

Kuva: Kolin Keidas

Taas on tullut se aika vuodesta, kun on aika sulkea kirjoja ja kansia. KivaaTekemistä.fi -palvelun loppuvuosi on sujunut hyvin.

Olemme pitäneet asiakkaitamme hyvin esillä paitsi sivustoillamme www.kivaatekemista.fi ja www.likefinland.com myös sosiaalisessa mediassa päivittäin.

Toteutimme syyskaudella tärkeitä kampanjoita, mm. Ihanimmat majoituskohteet 2019, johon saimme runsaasti ehdotuksia kesän aikana.

Saimme ehdotetuista myös kaksi hienoa Tähtikohde-asiakasta, Myllytalon Hämeenlinnasta ja Kolin Keitaan Pielisen rannoilta Pohjois-Karjalasta.

On aika jännää, että molemmat sijoittuvat niin perinteisiin matkailukehtoihin Aulangon tuntumaan Hämeenlinnaan ja Kolin kansallismaisemaan, ja molemmat - Myllytalo ja Kolin Keidas - järjestävät myös erilaisia kursseja ja retriittejä asiakkailleen. Tämän jutun tuore kuva on Kolin Keitaalta, tässä lainaus heidän Facebookista:

"Talviset postikorttimaisemat Kolilta! Hiihtokausi on alkanut eikä näyttänyt ladulla olevan ruuhkaa. :) Luminen metsä tarjoaa rauhoittavat puitteet talvipäivän retkelle joko kävellen tai lumikenkäillen. Lumikenkiä voit vuokrata @feelkoli :n Koli Shop Retkituvalta, Luontokeskus Ukosta."

Lue Ihanimmat majoituskohteet -juttumme tästä. (www)

--

Saimme tehdä syksyn aikana kampanjat myös parista seikkailukohteesta: Prison Island Vantaa (lue lisää: www) ja Trampoliinipuisto Rush Helsinki. (www)

Mahtuipa loppuvuoteen kokoomajuttujakin, kuten perinteinen Shoppailun Tähtikohteet. (www)

Vuosi päättyi kampanjajuttujen osalta hienosti laajaan Sipoo - idyllisiä ruoka- ja taidekohteita Helsingistä itään -kokonaisuuteen. (www) Juttu leviää sosiaalisessa mediassa mainiosti.

--

Tässä toinenkin kuva kokonaisena upeista Kolin lumimaisemista. :) Kuva: Kolin Keidas (ylempi kuva osin peitossa jotta etusivun valkoinen teksti erottuu)

Tässä toinenkin kuva kokonaisena upeista Kolin lumimaisemista. :) Kuva: Kolin Keidas (ylempi kuva osin peitossa jotta etusivun valkoinen teksti erottuu)

--

Oli tosi kiva myös, kun mainostoimisto- ja it-kumppanimme Creative Crue toteutti tärkeän uudistuksen sivustollemme. Asiakaskampanjoihimme kuuluu tyypillisesti paitsi kohdejuttu some-markkinointeineen, jatkuva Tähtikohde-näkyvyys 12 kk myös kampanjaa tukeva banneri-markkinointi läpi sivuston.

Nyt molempien sivustojemme bannereiden toiminnallisuus on täysin uudistettu ja modernisoitu. Esitämme asiakkaiden mainontaa läpi www.kivaatekemista.fi ja www.likefinland.com siten, että asiakas näkee jatkossa halutessaan itse omasta Google Analyticsistaan bannereista tulevan liikenteen omalle sivustolleen.

Bannereina toimii paitsi jpg- ja png-tiedostot myös gif-kuva tai vaihtuvakuvallinen gif-animaatio, kuten Saariselän bannerissa tällä hetkellä on.

Saariselällä taitaa muuten olla vähintään yhtä lumista ja ihanaa kuin Kolilla. :) UKK ja Koli taitavat olla kansallispuistoina ihan yhtä kokemisen arvoisia molemmat - jos kotimaan luonto on lähellä sydäntäsi niin kuin meillä.

--

Kiitos asiakkaillemme, kumppaneille, lukijoille, käyttäjille, työntekijöille ja kirjoittajille kuluneesta hyvästä vuodesta.

Rauhallista Joulun aikaa & Hyvää oloa Sinulle vuodelle 2020!

t. Henri / KivaaTekemistä.fi