12.06.2023

Kovia lukijamääriä ja ahkeria kesätyöntekijöitä

Suomen kesä on täynnä iloisia tapahtumia. Keski-Uudenmaan Teatterin Täydelliset häät -farssi nauratti yleisöä Tuusulan Krapilla 10.6.2023. Kuva: KivaaTekemista.fi

--

Kesä on tarkoittanut KivaaTekemista.fi -palvelussa jälleen reippaita kesätyöntekijöitä. Tänä kesänä tuusulalaiset Daniela Nurmi, 16, ja Venla Hartikainen, 17, päivittävät kohteita palveluumme. Daniela käy Ressun lukiota ja Venla Jokelan lukiota.

Palvelumme kaikkiaan yli 3.000 itse päivitettävästä tai palveluun ilmoitetusta kohteista suurin osa käydään läpi myös tänä kesänä. Näin käyntikohteiden hakupalvelu pysyy ajantasaisena ja palvelee vaikkapa sinua lomareissulla!

Vanhentuneita kohteita on poistettu kymmenittäin. Samoin olemassa olevien kohteiden tietoja on päivitetty ja joitakin uusia lisätty. Venla mainitsee kohteista esimerkkeinä luontopolut, kirpputorit ja pikkuputiikit. Daniela kertoo, että pienilläkin paikkakunnilla on monesti museioita ja sitten löytyy kesäteattereita.

Sitä on Suomen kesä! Löydät kohteet helposti palvelustamme niin käynnykällä, tabletilla kuin tietokoneella osoitteesta www.kivaatekemista.fi. Palveluumme päivittyy myös Lippupisteen sadat tapahtumat ympäri vuoden, muun muassa kuvan kesäteatteriesitykset Tuusulan Krapilla kesä-elokuussa.

 

Työ vaatii Venlan mukaan kärsivällisyyttä ja hyvää on se, että saa edetä omaan tahtiin. Daniela pitää siitä, että työn kautta hoksaa Suomesta paikkoja, joissa voisi olla kiva käydä tulevaisuudessa. Kuva: KivaaTekemista.fi

Työ vaatii Venlan (oik.) mukaan kärsivällisyyttä ja hyvää on se, että saa edetä omaan tahtiin. Daniela pitää siitä, että työn kautta hoksaa Suomesta paikkoja, joissa voisi olla kiva käydä tulevaisuudessa. Kuva: KivaaTekemista.fi

--

Kovia lukijamääriä

Pyrimme saamaan tänä kesänä kampanjajutuile kovia lukijamääriä, jotta kohteet erottuvat ja hoksataan kotimaan kohteina.

Sekä toukokuun juttu Espoon uutuuskohteesta seikkailuminigolfista Oittaalla että kesäkuun juttu Heinolan kesäkohteista ovat molemmat keränneet pitkälle yli tuhat lukijaa per juttu ja tavoittavuus sosiaalisessa mediassa on moninkertainen.

Teemmme juttuja lähiviikkoina muistakin kiintoisista kohteista, joten pysy kuulolla ja ota seurantaan sivustomme ja some-kanavamme! :-)

Tuoreimpiin juttuihimme pääset tästä.

 

Kesäkuva Heinolan läheltä Lahdesta, taustalla kaupungintalo. Lahdessa järjestetään suositut markkinat joka kuukauden ensimmäinen keskiviikko. Kuva: Kivaatekemista.fi

Kesäkuva Heinolan läheltä Lahdesta, taustalla kaupungintalo. Lahdessa järjestetään suositut markkinat joka kuukauden ensimmäinen keskiviikko. Kuva: KivaaTekemista.fi

--

Rentouttavaa kesää sinulle!

Henri

--

Kampanjatiedustelut: Henri Elo, p. 0400 468 174, henri(a)kivaatekemista.fi

--

Olemme vuonna 2013 perustettu yritys (Sarimedia Oy) Tuusulasta. Ylläpidämme valtakunnallista vapaa-ajan mediaa ja n. 5.000 kohteen hakupalvelua www.kivaatekemista.fi / www.likefinland.com. Päätuotteemme on sisältömarkkinoinnillinen artikkeli vapaa-ajan kohteesta tai palvelusta, ja siihen liittyvä markkinointikampanja kanavissamme ja sosiaalisessa mediassa.

Pääkohderyhmämme on naiset 25-60v ja perheet, painottuen väestön suhteessa Etelä-Suomeen. Kohdennamme julkaisuja sosiaalisessa mediassa kampanjasta riippuen sopivaan kohderyhmään mm. alueellisesti. Teimme vuoden 2022 kävijäennätyksen heinäkuussa 30.400 hlöä/kk (kivaatekemista.fi) ja meillä on n. 20.000 sosiaalisen median seuraajaa (KivaaTekemistä & LikeFinland).

17.04.2023

Mitä meille kuuluu - tarjoamme nuorille kesätöitä! :)

Tukholma oli huhtikuun puolivälin aikaan jo keväisen kaunis. Kuva: KivaaTekemista.fi

--

Kesä tulee vinhaa vauhtia ja viimeiset lumet ovat sulamassa. Myös KivaaTekemista.fi -hakupalvelu ja vapaa-ajan media on valmiina ottamaan kesän vastaan. Siihen kuuluu erottamattomasti nuoret innokkaat kesätyöntekijät - mielellään Tuusulasta, koska toimistomme sijaitsee Tuusulassa.

Riittää kun yrität parhaasi. Tehtäviisi kuuluu ensisijaisesti hakupalvelumme kohdetietojen päivitystä mielellään omalla läppärillä. 

Työllistämme nyt jo 11. kesänä kesätyöntekijän tai kesätyöntekijöitä. Sivusto avattiin 17.6.2013, joten siitä tulee kotvan kuluttua kuluneeksi 10 vuotta! Ensimmäisenä kesänä kesätyöhön kuului ilmapallojen jakamista pk-seudun kauppakeskuksissa. :)

 

 Tällaista iloista oli palvelumme kuvakieli alkumetreillä... ja mikä parasta, kettu on hypännyt jälleen some-kanaviemme taustakuviin! :) Graafisen suunnittelun meille toteutti mainostoimisto Mediaporras.

Tällaista iloista oli kuvakieli palvelumme alkumetreillä 2013-2014... ja mikä parasta, samainen kettu on hypännyt jälleen some-kanaviemme taustakuviin! :) Graafisen suunnittelun toteutti aikanaan mainostoimisto Mediaporras.

--

Työ sopii sinulle, jos olet omatoiminen ja tehokas, tykkäät tutustua kotimaisiin käyntikohteisiin ja tarkistaa niiden tietojen ajantasaisuutta ja oikeellisuutta pääasiassa netin kautta.

Halutessasi oman jutun kirjoittaminen esimerkiksi työkokemuksesi pohjalta sivustollemme on mahdollista!

Tarjoamme alustavasti n. 60 tuntia työtä 2-3 viikon aikana (n. 6 h/pv) kahdelle nuorelle. Ajankohta sovitaan erikseen, mutta luontevin aika on kesäkuu. Parhaassa tapauksessa voisimme työllistää kaksi kesätyöntekijää samanaikaisesti, jolloin he saavat toisistaan tukea ja sparrausta. Tämä toimi hyvin viime kesänä, kiitos Lotan ja Mallan. Kirjoitimme 14.6.22.

Työ tapahtuu toimistollamme Amerintiellä Tuusulassa ja se voi tapahtua osaksi etätyönä. Hyvä äidinkielen taito ja oma kannettava tietokone katsotaan eduksi. Työhön kuuluu perehdytys.

Tarkoituksenamme on hyödyntää kunnan kesätyöseteliä osana palkkausta. Seteli on tarkoitettu 15-20-vuotiaan nuoren työllistämiseen ja siitä on lisätietoa Tuusulan osalta täällä. Ota rohkeasti yhteyttä, jos työ kiinnostaa sinua ja haluat saada hyvän, erilaisen työkokemuksen tulevaa työelämää silmällä pitäen!

(yhteystiedot jutun lopussa)

KivaaTekemistä.fi on työllistänyt kesäisin nuoria vuodesta 2013 lähtien. Kuvat: KivaaTekemistä.fi

KivaaTekemista.fi on työllistänyt lähialueen nuoria kesästä 2013 lähtien. Kuvat: KivaaTekemistä.fi

--

Kesäkampanjat tulevat

Jos hoidat käyntikohdetta, myymälää, ravintolaa tai vaikka kotieläintilaa, kannattaa harkita KivaaTekemista.fi -mediaa osana markkinointia.

Vierailemme kiintoisissa kotimaan kohteissa ja teemme niistä juttuja. Samalla asiakaskohde nostetaan ns. Tähtikohteeksi, jolloin se näkyy ja löytyy sivustoiltamme (www.kivaatekemista.fi ja www.likefinland.com) ensimmäisten joukossa 12 kk ajan.

Esimerkiksi tuoreita maalis-huhtikuun 2023 juttujamme Keravan kivijalkakaupoista (Keravan Muovi ja Lelu, Kenkäkingi, Tyykipuoti) on luettu yhteensä jo 1.900 kertaa. (lähde: Google Analytics)

Lisäksi sosiaalisessa mediassa nämä sisällöt ja kampanjat ovat levinneet lukijamääriin nähden moninkertaisesti.

Tuoreimpiin juttuihimme pääset tästä.

--

Aurinkoa kevääseen!

Henri

--

Kesätyö- ja kampanjatiedustelut: Henri Elo, p. 0400 468 174, henri(a)kivaatekemista.fi

--

Olemme vuonna 2013 perustettu yritys (Sarimedia Oy) Tuusulasta. Ylläpidämme valtakunnallista vapaa-ajan mediaa ja n. 5.000 kohteen hakupalvelua www.kivaatekemista.fi / www.likefinland.com. Päätuotteemme on sisältömarkkinoinnillinen artikkeli vapaa-ajan kohteesta tai palvelusta, ja siihen liittyvä markkinointikampanja kanavissamme ja sosiaalisessa mediassa.

Pääkohderyhmämme on naiset 25-60v ja perheet, painottuen väestön suhteessa Etelä-Suomeen. Kohdennamme julkaisuja sosiaalisessa mediassa kampanjasta riippuen sopivaan kohderyhmään mm. alueellisesti. Teimme vuoden 2022 kävijäennätyksen heinäkuussa 30.400 hlöä/kk (kivaatekemista.fi) ja meillä on n. 20.000 sosiaalisen median seuraajaa (KivaaTekemistä & LikeFinland).

30.12.2022

Näitä juttuja luettiin eniten syyskaudella 2022

Etelä-Tuusulan upeat kyläladut tarjosivat parastaan 17.12.2022. Latuverkostoa ylläpitää urheiluseura Myllykylän Mylly. Kuva: KivaaTekemista.fi

Vuosi lähestyy loppuaan. Syksyyn on mahtanut upeita kampanjoita ja artikkeleita. Juttujen lukijamäärät ovat ilahduttavia. Huomaathan, että isompi osa kampanjoiden ja asiakkaidemme tavoittavuudesta tulee sosiaalisen median päivitystemme kautta.

Lukijamäärät ja lukuaika kertovat ihmisten sitoutumisesta sisältöön. Määriin vaikuttavat sekä jutun kiinnostavuus että sisällön markkinointi ja leviäminen sosiaalisessa mediassa.

Alla olevassa taulukossa on listattu luetuimmat juttumme 1.9.-30.12.2022 riippumatta siitä, milloin ne on alunperin julkaistu. Sijoilla 1, 2, 4, 6, 8 ja 10 olevat julkaisut ovat tuoreita.

 

Luetuimmat KivaaTekemista.fi -median artikkelit 1.9.-30.12.2022, osa jutuista on julkaistu aiempina vuosina. Kuva: Google Analytics

Luetuimmat KivaaTekemista.fi -median artikkelit 1.9.-30.12.2022, osa jutuista on julkaistu aiempina vuosina. Kuva: Google Analytics

 

Kärkipaikan vertailussa nappasi juttumme ihastuttavasta Gumbostrandista Etelä-Sipoon merenrannalla marraskuun alussa. Kerroimme uudesta Gumbostrandin Panimopuodista ja samassa paikassa joulun alla ja pääsiaisen aikaan avoinna olevasta Punaisen Talon käsityönäyttelystä, jonka uutena vetäjänä on Ia Vesterinen.

Pihapiirissä toimii myös ympärivuotinen taidekohde Gumbostrand Konst & Form vaihtuvine näyttelyineen ja bistroineen. Vieraile Gumbostrandissa joskus!

Jo seitsemättä vuotta peräkkäin julkaistu Ihanimmat majatalot on saavuttanut myös yli 1 000 lukijan rajapyykin. Kerroimme artikkelissa mm. Sipoon Juhlamenoista, Heinolan Heinäsaaresta ja Hostel Suomenlinnasta, jotka kaikki ovat omalla tavallaan viehättäviä.

Hostel Suomenlinnasta teimme myös oman jutun, jossa koimme yöpymisen ainutlaatuisella linnoitussaarella itse! Sitäkin on luettu yli 800 kertaa hyvällä yli 3 minuutin lukuajalla.

Miltä kuulostaisi miniloma vanhassa merilinnoituksessa luonnon ja nähtävyyksien äärellä? Kyllä, Suomessa! :-)

On ilahduttavaa, että juttumme Tuusulanjärven lähiruokaviikosta, -kohteista ja ruokakulttuurista on sekin kerännyt yli 700 teemasta kiinnostunutta.

Joulukuussa julkaistu perinteinen Shoppailun Tähtikohteet -juttu sekä artikkelimme uudistuneesta pääkaupunkiseudun lumipuuhamaasta Talmasta keräsivät kumpikin yli 300 lulkijaa. Talman jutun ääressä viihdyttiin yli 4 minuuttia!

Näihin ja moniin muihin kiinnostaviin juttuihin ja seikkailuihin pääset tästä.

--

Toivon, että vuosi 2023 tuo Sinulle hyvää tullessaan.

Jos kaipaat aitoa vapaa-ajan kohteesi tai myymäläsi markkinointia tavoittavasti, monikanavaisesti ja kustannustehokkaasti, olethan yhteydessä.

yst. Henri

--

Kampanjatiedustelut: Henri Elo, p. 0400 468 174, henri(a)kivaatekemista.fi

16.08.2022

Näitä juttuja luettiin eniten kesällä 2022!

Juttumme ihanista putiikeista (vas. ylh. Patinaputiikki & Jaana), Lohjan kohteista (oik. Arboretum Magnolia & Suvi ja Esa), Heinolan kuulumisista (kyllä, kuvassa aidot James-farkut kaupunginmuseon näyttelyssä!) sekä Someron Pellavaenkelistä (Rauni) ovat olleet kesäkauden 2022 luetuimpia, tänä vuonna julkaistuja juttujamme. Kuvat: KIvaaTekemista.fi

 

Kesä on kääntynyt ehtoopuolelle, mutta se ei tarkoita, etteikö loppukesän henkäyksistä voisi nauttia ja vierailla vaikkapa ihanissa majoituskohteissa. Aurinkoiset säät jatkuvat.

Vinkkasimme juuri viime viikolla sosiaalisessa mediassa Tähtikohteistamme luomumajatalosta Boxissa ja viihtyisistä Juhlamenojen mökeistä, molemmat Sipoossa, sekä nostalgisesta Ravintola Kansakoulusta & Majatalosta Kemiönsaaren maaseudulla. Alkavaa sienisatoa on jo tarjolla!

 

Luetuimmat KivaaTekemista.fi -median artikkelit 1.5.-10.8.2022, osa jutuista julkaistu aiempina vuosina. Kuvaleike: Google Analytics

Luetuimmat KivaaTekemista.fi -median artikkelit 1.5.-10.8.2022, osa jutuista on julkaistu aiempina vuosina. Kuvaleike: Google Analytics

 

Taulukosta näkyy, että tänä vuonna julkaistuista jutuista luetuimpia ovat olleet toukokuussa julkaistut Ihanimmat putiikit (1.130 lukijaa) sekä kesä-heinäkuun taitteen Lohja-juttumme Elämyskaivos Tytyristä, kahvila Villa Kokkokalliosta ja eksoottisesta puulajipuisto Arboretum Magnoliasta (880).

Juttuihimme pääset kätevästi tästä.

Edelleen kesäkuun juttumme Somerolle toissa vuonna avatusta Pellavaenkeli-sisustuskaupasta kiinnosti kovasti. Lohjan ensimmäinen juttu kesäkuussa keräsi mukavasti lukijoita. Jutussa kerroimme Aurlahden uimarannasta palveluineen, Porlan ja Liessaaren virkistysalueista sekä Lohjan Museon monipuolisista näyttelyistä pelargonioineen ja hevosteemoineen.

Kaksi juttuamme Heinolasta ovat tavoittaneet yhteensä  1.160 lukijaa. Myös heinäkuun juttu lounaisrannikon helmestä Uudestakaupungista on tavoittanut 15.8. mennessä lähes 600 lukijaa ja oli viime viikolla uudelleenmarkkinoinnissa sosiaalisessa mediassa.

Palvelumme lisäarvosta kertoo jotain se, että myös aiempien kausien asiakkaat saavat yhä hyötyä sisällöistämme. Vihdin PuuhaParkin juttuamme vuodelta 2018 on luettu tänäkin kesänä 1.100 kertaa ja Lomamäen Lemmikkipuiston juttua viime kesältä yhä 700 kertaa.

 

Tärkeä tavoittavuus sosiaalisesta mediasta

Keskeinen osa kampanjoidemme tavoittavuudesta tulee paitsi jutuista myös sosiaalisen median päivityksistä ja markkinoinnista. Kivaa Tekemistä Facebook -profiilin kokonaistavoittavuus kesäkaudella 90 päivän aikana on ollut 67.000 henkilöä ja maksullinen, markkinoitu tavoittavuus 46.000.

 

Kivaa Tekemistä Facebook -sivun tavoittavuus 90 päivän ajalta 13.5.-10.8.2022. Kuvaleike: Facebook

Kivaa Tekemistä Facebook -sivun tavoittavuus 90 päivän ajalta 13.5.-10.8.2022. Kuvaleike: Facebook

 

Kyseessä on laadukas kohderyhmä ja markkinoimme jokaista kampanjaa kohdennetusti yleensä useita kertoja. Sisällöt tavoittavat sekä seuraajiamme että alueellisia ja teemoista kiinnostuneita yleisöjä.

Yksittäisistä Facebook-postauksista tavoittavimpia ovat olleet Ihanimmat putiikit 17.5. alkaen, Heinolan juttujen some-postaukset touko-kesäkuussa, Seikkailupuisto Huipun arvontapostaus 4.7. alkaen, Ravintola Kansakoulun päivitys 23.7. alkaen ja Uudenkaupungin jutun postaus 5.7.

Kaikissa näissä kohdennettu Facebook-tavoittavuus on ollut vähintään 7 500 henkilöä ja niitä on markkinoitu useissa sosiaalisen median kanavissa mukaan lukien Instagram.

Kolmas tärkeä elementti tavoittavuudesta muodostuu muusta näkyvyydestä sivustoillamme (FI + EN) ja muista ei-markkinoiduista somepäivityksistä ja -jaoista eri kanavissamme, kuten Facebookissa (FI + EN), Instagramissa ja Twitterissä.

 

Kävijähuippu ajoittuu kesään

KivaaTekemista.fi -sivuston kävijämäärä on ollut jälleen tänä vuonna korkein heinäkuussa (30.400 istuntoa), kun ihmiset etsivät netistä kohteita ja kivaa tekemistä. Keskimääräinen kävijämäärä viimeisten 12 kuukauden aikana on 14.600 hlöä/kk. Sosiaalisen median seuraajia meillä on eri kanavisssa n. 20.000.

Teemme tavoittavia juttuja ja monikanavallisia markkinointikampanjoita ympäri vuoden. Samoin nostamme olemassa olevia Tähtikohteitamme esiin sivustoillamme ja sosiaalisessa mediassa. Kerro jos sinulla on jotain, mitä haluat ihmisten hoksaavan! 

 

Mukavaa loppukesää ja alkavaa syksyä!

Henri

--

Kampanjatiedustelut: Henri Elo, p. 0400 468 174, henri(a)kivaatekemista.fi

14.06.2022

Kesäkuulumisia - upeita kohteita, kesätyöntekijät vauhdissa!

Lapinlahden alue puistoineen Helsingin Salmisaaressa lähellä Ruoholahden metroasemaa on kaunis ja suosittu merenläheinen chillailupaikka. Kuva: KivaaTekemista.fi

 

Lämmin kesäkuu on hellinyt niin työntekijöitä kuin matkailijoita ja lomalaisia.

KivaaTekemistä.fi -palvelussa kesä on tuonut jälleen kesätyöntekijät. Samalla palvelumme laatu paranee ja nuoret saavat hyvää alkuvaiheen kokemusta työelämästä!

Tänä kesänä nuoret Lotta Heikkilä, 15, Tuusulasta ja Malla Peltola, 16, Helsingistä ovat täydentäneet ja tarkistaneet yhteensä jo yli 2 000 kohteen tiedot! Näin hakupalvelumme tiedot ovat oikeita ja ajan tasalla.

Löydät palvelustamme www.kivaatekemista.fi erilaisia käyntikohteita ympäri Suomea seikkailupuistoista museoihin ja putiikeista eläinpuistoihin!

 

Malla (vas.) pelaa jalkapalloa helsinkiläisessä Valtti United:ssa ja Lotta koripalloa vantaalaisessa Korskussa. Urhelun lisäksi nuorilta sujuu myös digipainotteinen kesätyö - niin toimistolla kuin etänä! Kuva. KivaaTekemista.fi 

Malla (vas.) pelaa jalkapalloa helsinkiläisessä Valtti United:ssa ja Lotta koripalloa vantaalaisessa Korskussa. Urheilun lisäksi nuorilta sujuu myös digipainotteinen kesätyö - niin Tuusulan toimistolla kuin etänä! Kuva: KivaaTekemista.fi

 

Alkukesän tärkeät kampanjat

Toukokuussa julkaisimme jokakeväisen Ihanimmat putiikit -jutun (www), joka on ollut kevään luetuin juttumme. Lukijoita jutulla on tähän mennessä yli 600 hyvällä n. 4 min lukuajalla.

Kahta Heinolan juttua uudistuneista kahviloista ja lomakeskuksesta (www) sekä museoista, lintuhoitolasta ja kesäteatterista (www) on luettu myös mukavasti. 

Nyt kesäkuussa vierailimme Somerolla tutustumassa Rauni Vartiaisen tarinaan ja Pellavaenkeli -myymäläänsä. Juttu (www) on kiinnostanut tosi hyvin ihmisiä saavuttanut tähän mennessä jo 500 lukijaa. Some-päivityksemme Pellavaenkelistä ovat levinneet jakoineen jo n. 8 000 ihmiselle.

Toukokuun alkupuolella kirjoitimme myös Mäntsälän uudistuneesta Kivapiha -puutarhamyymälästä (www) ja kesäkuussa Suomenlinnan seikkailukierroksesta (www). Vauhtia ja vipinää jännittävällä kierroksella riitti - ja tunteita laidasta laitaan!

--

Tuoreimpiin juttuihimme pääset tästä

KivaaTekemista.fi -sivuston kävijämäärä on ollut maalis-toukokuussa nousussa vuoden takaisesta ja nousee kesän sesonkina kuukausitasolla arviolta 40.000 kivan tekemisen ystävään heinäkuussa, kuten viime kesänä. :-)

--

Mukavaa kesän jatkoa sinulle!

Henri

--

Kampanjatiedustelut: Henri Elo, p. 0400 468 174, henri(a)kivaatekemista.fi

29.04.2022

Kesä tulee – tiedossa kesätöitä ja kesäkampanjoita!

Hyrylän urheilukeskuksessa Tuusulassa pystyi huhtikuun lopulla 2022 nauttimaan sekä hiihdosta että kesäisestä säästä! Kuva: KivaaTekemista.fi

--

Työllistämme nyt jo kymmenentenä kesänä (!) kesätyöntekijän tai kesätyöntekijöitä.

Työtehtäviin kuuluu muun muassa KivaaTekemistä.fi –hakupalvelun kohdetietojen päivitys.

Työ sopii sinulle, jos olet omatoiminen ja tehokas, tykkäät tutustua kotimaisiin käyntikohteisiin ja tarkistaa niiden tietojen ajantasaisuutta pääasiassa verkon kautta.

Halutessasi oman jutun kirjoittaminen esimerkiksi työkokemuksesi pohjalta mediaamme on mahdollista!

Tarjoamme alustavasti n. 75 tunnin 2-3 viikon jakson (n. 6 h/pv), jonka ajankohta sovitaan erikseen. Työ tapahtuu toimistollamme Amerintiellä Tuusulassa sekä etätyönä. Hyvä äidinkielen taito ja oma kannettava tietokone katsotaan eduiksi.

Tarkoituksenamme on hyödyntää kunnan pientä tukea kesätyöllistämiseen osana palkkaa (esim. Tuusulassa 15-20 -vuotiaille / 2002-2007 syntyneille). Otathan yhteyttä viipymättä, jos työ kiinnostaa sinua!

(yhteystiedot jutun lopussa)

KivaaTekemistä.fi on työllistänyt kesäisin nuoria vuodesta 2013 lähtien. Kuvat: KivaaTekemistä.fi

KivaaTekemistä.fi on työllistänyt kesäisin nuoria vuodesta 2013 lähtien. Kuvat: KivaaTekemistä.fi

--

Kesäkampanjat tulevat

Jos sinulla on käyntikohde, putiikki, ravintola tai vaikka kotieläintila, otathan yhteyttä sopiaksesi tavoittavan kesäkampanjan.

Vierailemme kiintoisissa kotimaan kohteissa ja teemme niistä juttuja. Samalla asiakaskohde nostetaan ns. Tähtikohteeksi, jolloin se näkyy ja löytyy sivustoiltamme (www.kivaatekemista.fi ja www.likefinland.com) ensimmäisten joukossa 12 kk ajan.

Esimerkiksi viime kesän Heinola-juttuamme on luettu yhteensä 1.400 kertaa hyvällä yli 4 min lukuajalla ja juttuamme inkoolaisesta Lomamäen Lemmikkipuistosta yli 1.000 kertaa, sitäkin yli 4 min lukuajalla. (lähde: Google Analytics)

Kampanjoiden pääpostaukset sosiaalisessa mediassa levisivät kohdennetusti keskimäärin yli 9.000 ihmiselle hyvätasoisella sitoutumisella (tykkäykset, jaot, toimet). Lisäksi on tehty paljon muita toimia näidenkin uniikkien kohteiden tunnettuuden ja tavoittavuuden hyväksi.

--

Tuoreimpiin juttuihimme pääset tästä. Tutustuimme huhtikuun alussa yhteen Suomen suurimmista lelukaupoista Keravalla.

--

Hyvää kesää!

Henri

--

Kesätyö- ja kampanjatiedustelut: Henri Elo, p. 0400 468 174, henri(a)kivaatekemista.fi

--

Olemme vuonna 2013 perustettu yritys (Sarimedia Oy) Tuusulasta. Ylläpidämme valtakunnallista vapaa-ajan mediaa ja n. 5.000 kohteen hakupalvelua www.kivaatekemista.fi / www.likefinland.com. Päätuotteemme on sisältömarkkinoinnillinen artikkeli vapaa-ajan kohteesta tai palvelusta, ja siihen liittyvä markkinointikampanja kanavissamme ja sosiaalisessa mediassa.

Pääkohderyhmämme on naiset 25-60v ja perheet, painottuen väestön suhteessa Etelä-Suomeen. Kohdennamme julkaisuja sosiaalisessa mediassa kampanjasta riippuen sopivaan kohderyhmään mm. alueellisesti. Teimme vuoden 2021 kävijäennätyksen heinäkuussa 41.100 hlöä/kk (kivaatekemista.fi) ja meillä on n. 20.000 sosiaalisen median seuraajaa (KivaaTekemistä & LikeFinland).

23.02.2022

Talman suksihuolto uudistui - paljon tekemistä hiihtolomalla!

Talma Ski:n taka-snowpark sopii hyvin niillekin, joille eturinteen snowparkin hyppyrit ovat liian isoja. Taka-snowparkista löytyy niin hyppyreitä kuin pienempiä reilejä ja bokseja. Kuva: KivaaTekemistä.fi

 

Vierailimme ja nautimme lumisista laskukeleistä hiihtoloman kunniaksi Talma Ski:ssä Sipoossa. Talmaan on lyhyt matka niin pääkaupunkiseulta kuin Keski- ja Itä-Uudenmaan kunnista.

Kaikki rinteet ovat avoinna ja myös ravintolan tarjonta on monipuolista kotiruuasta burgereihin ja pizzoihin. Nam! :)

Jere ja Titta esittelivät Talman laajentunutta suksihuoltoa uusine hionta- ja vahauslaitteineen.

Jere ja Titta esittelivät Talman laajentunutta suksihuoltoa uusine hionta- ja vahauslaitteineen. Kuvat: KivaaTekemistä.fi

 

Talma Ski:n uutuutena tällä kaudella ovat laajentuneet suksihuoltotilat ja -laitteet. Vuokraamon yhteydessä on nyt oma työtila nykyaikaisine hioma- ja kanttien terotus- kuin vahauslaitteineen.

Huoltopäällikkö Jere Haljala kertoo, että asiakas saa nyt suksensa tai lautansa takaisin pääsääntöisesti samana tai seuraavana päivänä. 

"Huolto parantaa suksen kestävyyttä ja käyttöikää. Huollamme myös vuokraamon välineet pari kertaa kaudessa, jotta laskeminen on mukavaa ja mielekästä."

Kuvassa oikealla ylhäällä näkyy robotiikalla toimiva hiomakone, jolla pohjaan saadaan haluttu kuvio ja enimmät naarmut pois. Samalla laitteella teroitetaan suksen ja lumilaudan kantit. Oikealla alhaalla on puolestaan vahauslaite, jolla vaha sulatetaan suksen pintaan tehokkaasti ja ekologisesti. Infrapuna kuumentaa vahan 160 asteeseen.

Voitelu kustantaa 20 euroa, perushuolto 40 euroa (sis. hionta, kanttien teroitus, voitelu) ja perushuolto kolojen paikkauksineen (edellä vas. alakuva) 50 euroa. Perushuolto ja luistovoitelu ovat saatavissa myös murtsikoille eli maastohiihtosuksille.

 Talma Ski tarjoaa mukavat puitteet talviloman viettoon. Takarinteissä (vas. ylh.) on lyhyemmät jonot kuin eturinteessä. Werneri Parkissa on lumikivaa ja kaiken moisia laskuvälineitä perheen pienimmille.

Talma Ski tarjoaa mukavat puitteet talviloman viettoon. Takarinteissä (oik. ylh.) on lyhyemmät jonot kuin eturinteessä. Werneri Parkissa on lumikivaa ja kaiken moisia laskuvälineitä perheen pienimmille. Kuvat: KivaaTekemistä.fi

 

Talma Ski:n vuokraamon ja huollon sivuille pääset tästä.

Talman hiihtokoulun varaus on uudistunut. Voit varata joko yksityistunnin tai kurssipaikan kätevästi täältä.

-- 

MAINOS Kivaa Tekemistä -verkkokaupan ale jatkuu!

Tilaa itselle tai lahjaksi tästäSyötä alennuskoodi "ALE2022", niin saat -10 % alennuksen Jokipiin Pellavan ihanista uutuustuotteista sekä kotimaisista sijoituskirjoista! Toimitus kotimaahan, postikulut 0 e.

--

Talvilomaviikoilla riittää tekemistä. Kuvat: Heinolan museot ja Visit Uusikapunki, sosiaalinen media

Taidetta ja luontoa - talvilomaviikoilla riittää tekemistä. Kuvat: Heinolan museot ja Visit Uusikaupunki, sosiaalinen media

 

Kuten viime viikolla kirjoitimme, hiihtolomalla on todella paljon tekemistä niin Tähtikohteissamme kuin monissa muissakin kohteissa.

Koulujen talvilomia vietetään viikoilla 8-10. Esimerkiksi Lohjan hiihtolomatarjontaan voit tutustua täälläUudenkaupungin täällä ja Heinolan täällä. Lue viime viikon jutustamme lisää!

Mukavaa loman jatkoa!

Henri

--

Kampanja- ja Tähtikohde-tiedustelut: Henri Elo 0400 468 174, henri(a)kivaatekemista.fi

22.12.2021

Hyvää Joulua - vuonna 2021 eniten luettiin näitä!

On jälleen se aika vuodesta, kun on on hyvä katsoa vähän mennyttä ja luoda sen jälkeen katse tulevaan. On myös rauhoittumisen aika.

Toivottavasti joulu on leppoisaa aikaa sinullekin - ilman liikoja huolia ja stressiä. Ethän liikaa ajattele, mitä muut ihmiset ajattelevat. Se ei tarkoita sitä, etteikö kanssaihmisiä voisi ottaa huomioon.

Vuonna 2021 ilmestyneistä jutuista luetuin oli Revontulen lasi-igluista ja Maalaistalo Sipilästä kertova juttumme helmikuulta. Kuva: KivaaTekemista.fi

Vuonna 2021 ilmestyneistä jutuista luetuin oli Revontulen lasi-igluista ja Maalaistalo Sipilästä kertova juttumme maaliskuulta. Kuva: KivaaTekemista.fi

 

Selvästi luetuin kampanjajuttumme oli talvilomajuttu Keski-Suomen Hankasalmelta, jossa vierailimme helmikuussa. Juttua on luettu yli 1.500 kertaa yli 6 minuutin lukuajalla, eli yli 150 tuntia. (lähde: Google Analytics)

Revontuli Resort on täyden palvelun lomakeskus lähellä Häkärinteitä, jossa voit nauttia laskettelun hurmasta. Revontuli on rakennuttanut Iso-Virmasjärven rannalle upeita lasi-igluja, joissa pääsee arjesta irti. Samalla reissulla vierailimme naapurikunnan Pieksämeän Maalaistalo Sipilässä, jossa on kuvattu myös Farmi Suomi -tv-sarjaa! Lue juttumme

Kaksi seuraavaksi luetuinta juttua olivat juttumme Heinolasta (yli 1.300 lukijaa) ja Lomamäen Lemmikkipuistosta Inkoossa (n. 1.000 lukijaa). Molemmmissa keskimääräinen lukuaika ylitti 4 minuuttia.

Kuva Heinolan upeasta DiscGolfParkista, jossa vierailimme kesäreissulla heinäkuussa. Kuva: KivaaTekemista.fi

Kuva Heinolan upeasta DiscGolfParkista, jossa vierailimme kesäreissulla heinäkuussa. Kuva: KivaaTekemista.fi

 

Vierailin Heinolassa aivan kesän alussa ja julkaisimme jo perinteeksi muodostuneen juttumme tästä upeasta kesäkaupungista harjuineen, kahviloineen, museoineen ja lintuhoitoloineen.

Lomailimme Heinolassa uudestaan perheen kesäreissulla heinäkuussa, jolloin yövyimme teltassa Heinäsaari Campingissä, pulahdimme puhdasvetiseen Ruotsalaiseen ja heittelimme frisbeetä yhdellä Suomen monipuolisimmista frisbeegolfkeskuksista, Heinola DiscGolfPark Worldissä, jossa on useita eritasoisia ratoja ja heittopaikkoja.

Juttumme Heinolasta

 

Lomamäen Lemmikkipuisto Inkoossa on ainutlaatuinen elämyskohde Länsi-Uudellamaalla Inkoossa. Kuva: KivaaTekemista.fi

Lomamäen Lemmikkipuisto on ainutlaatuinen elämyskohde Länsi-Uudellamaalla Inkoossa. Kuva: KivaaTekemista.fi

 

Lomamäen Lemmikkipuisto ei ole uusi kohde, mutta se on eksoottinen helmi, joka kehittyy joka vuosi. Nytkin sinne oltiin rakentamassa uutta rakennusta eläinpuiston käyttöön. 

Villisika, kalkkuna, papukaija, kettu ja pesukarhu - esimerkiksi näihin voit törmätä Lomamäen poluilla ja aitauksissa. Eläimistä huolehditaan ja eläimiin tutustumisen lisäksi tarjolla on viihtyisä Kirnukahvila burgereineen, leikkipaikkoja sekä saniteettitilat.

Lue lisää

-- 

MAINOS - Kivaa Tekemistä -verkkokaupan Joulu!

Tilaa itselle tai lahjaksi tästä. Syötä ALE-koodi "JOULU21", niin saat -15 % alennuksen Jokipiin Pellavan ihanista uutuustuotteista sekä kotimaisista sijoituskirjoista 31.12.2021 saakka! Toimitus, kotimaa 0 e.

--

Vuosi oli olosuhteisiin nähden onnistunut. Erityisen tyytyväinen olen uuteen yhteistyöhän Booking.comin kanssa. Suosithan majoitusvarauksissasi sivustomme Booking-linkkejä! Esimerkiksi tämän jutun paikkakunnilta löydät mainioita majoituskohteita, surffaile lisää tästä!

Toteutimme jälleen myös suositut Ihanimmat putiikit ja Ihanimmat majoituskohteet -sisällöt ja kampanjat (molemmissa keskimäärin yli 1.000 lukijaa tähän mennessä hyvällä lukuajalla + hyvä some-tavoittavuus > 10.000 hlöä/kampanja), ja sivustollemme tehtiin tiettyjä kehitystoimia. Vuoden kävijäennätys heinäkuussa 41.100 (kivaatekemista.fi) päihitti viime vuoden vastaavan luvun.

Rauhaisaa Joulun aikaa,

Henri

--

Kampanja- ja Tähtikohde-tiedustelut: Henri Elo 0400 468 174, henri(a)kivaatekemista.fi

22.09.2021

Ehdota Ihanimpiin majataloihin suosikkiasi! - Tuusulanjärvelle uusi lähiruokaviikko

Kuvassa vas. ylhäältä oikealle alas: Kolin Keidas Lieksassa, Ravintola Kansakoulu ja Majatalo Kemiönsaaressa, Apteekinmajoitus Vääksyssä ja Maalaistalo Sipilä Pieksämäellä. Kuvat: kohteet

 

Olemme julkaisemassa nyt syksyllä Ihanimmat majoituskohteet -juttua jo kuudetta kertaa peräkkäin. Kuvassa olevat kohteet olivat esillä viime vuoden jutussa ja ne ovat myös Tähtikohteitamme. Jutussa vuosi sitten esittelimme monta muutakin teidän lukijoiden vinkkaamaa kohdetta. :)

Toivottavasti saamme hyviä ehdotuksia lisää myös tänä vuonna. Palkinnot ovat hyvät, sillä arvomme vastaajien kesken kaksi Jokipiin Pellavan uutuustuotetta, Timantti -keittiöpyyhesettiä. Yksi lahjapakkaus sisältää kaksi Ivana Helsingin Paola Suhosen suunnittelemaa pyyhettä!

Voit ehdottaa kommentoimalla perusteluineen joka meidän Facebookissa esim. täällä tai palautelomakkeemme kautta täällä.

 

Tiesithän, että Kivaa Tekemistä -verkkokaupassa on myynnissä niin Jokipiin Pellavan lahjapakkauksia kuin kotimaista sijoituskirjallisuutta. Postikulut 0 e. Kuvaleike https://holvi.com/shop/kivaatekemista/

Tiesithän, että Kivaa Tekemistä -verkkokaupassa on myynnissä niin Jokipiin Pellavan lahjapakkauksia kuin kotimaista sijoituskirjallisuutta. Postikulut 0 e. Kuvaleike https://holvi.com/shop/kivaatekemista/

 

Olemme julkaisseet loppukesällä sisältöjä mm. Seikkailupuisto Huipun uudesta verkkopuistosta perheen pienimmille. Lue lisää Suomen oloissa ainutlaatuisesta, turvallisesta verkkopuistosta puiden latvuksissa seikkailujutustamme.

Samoin vierailimme mosaiikkitaiteilija Leena Nion valloittavassa näyttelyssä Tuusulan Jokelassa. Kesänäyttely oli ensi kerran esillä jo 2010! Tutustu mosaiikin maailmaan jutussamme.

Muusikko Kristian Meurman on myös lahjakas kirjoittaja ja luonnon ystävä. Hän kirjoitti mediaamme kesän aikana kaikkiaan kolme artikkelia osana yhteistyötämme Sipoon kunnan kanssa. Kristian kirjoitti suomeksi Sipoonkorven kansallispuistosta ja Sipoon saaristosta. Tämän lisäksi hän loihti Sipoosta englanninkielisen jutun LikeFinland.com -sivustolle.

 

Hotelli Gustavelundissa voit tutustua mm. designiin, oikealla Krapin uusi keittiöpäällikkö Lasse Lauton, Krapin Pajan Anu Uhlenius ja Krapin vetäjä

Hotelli Gustavelundissa voit tutustua mm. designiin, oikealla Krapin uusi keittiöpäällikkö Lasse Lauton, Krapin Pajan Anu Uhlenius ja Krapin vetäjä "talonpoika" Pekka Holma. Alhaalla pääsin tutustumaan Lammaskallion tilan asukkeihin, oik. alhaalla ruokaosuuskunta Oma Maan Ulla Pulkka esittelee vesimeloonia. Oma Maa toimii Lassilan luomutilan yhteydessä. Kuvat: KivaaTekemistä.fi

 

Tuusulanjärvi on muutakin kuin taiteilijakoteja. Alueen ruokakulttuuri luomu- ja lähiruokineen ja -tuottajineen pääsee oikeuksiinsa uudella Ruokaa läheltä -teemaviikolla 23.9.-3.10.2021. Kannattaa tutustua! Monet kohteet, maalaishenkiset tilapuodit sekä ravintolat ovat toki avoinna myös teemaviikon ulkopuolella. Vierailimme kohteissa - lue lisää

--

Teimme kuluvan vuoden kävijäennätyksen jälleen heinäkuussa: 41.100 istuntoa kivaatekemista.fi (hakupalvelu + media).

Se ylitti viime vuoden tason lievästi ja olemme siihen tyytyväisiä. :) Kohteet ja sisältömme löydetään ja huomataan.

Pääkohderyhmämme on matkailusta ja käyntikohteista kiinnostuneet aktiiviset naiset ja perheet, muita kohderyhmiä unohtamatta. Markkinoimme sisältöjä myös alueellisesti ja teeman mukaan sosiaalisessa mediassa. Teemme juttuja ja kampanjoita ympäri vuoden.

Olethan yhteydessä, jos haluat erottua aidon, puhuttelevan jutun ja jatkuvan Kivaa Tekemistä Tähtikohde-näkyvyyden myötä!

Syysterveisin,

Henri

--

Kampanja- ja Tähtikohde-tiedustelut: Henri Elo 0400 468 174, henri(a)kivaatekemista.fi

27.07.2021

Viihtyisiä kohteita - Aada ja Akseli kesätyössä - Booking-yhteistyö näkyy!

Suomen suvi on kaunis. Kuvamme Kanta-Hämeestä Lopen Ojajärveltä. Kuva: KivaaTekemista.fi

 

Kesä tuli aurinkoisempana ja helteisempänä kuin pitkään aikaan. Myös KivaaTekemistä.fi -palvelussa kesäsesonki on ollut vilkas ja olemme saaneet markkinoitua tosi monia viihtyisiä kohteita. 

Esimerkkejä Tähtikohteistamme ovat Lomamäen Lemmikkipuisto Inkoossa ja Orimattilan kotieläinpuisto, joissa molemmissa vierailimme ja joista kirjoitimme. Lomamäellä emme olleet aiemmin käyneet, mutta se täytti juuri ne odotukset, joita lapset halusivatkin. Pääsimme silittämään kettua!

Orimattilassakaan emme olleet käyneet moneen vuoteen ja viihtyisä maalaismiljöö rentoutti. Oli kiva kuulla, että lapsiperheiden lisäksi myös nuoret parit ja seniorit ovat löytäneet puiston. :)

Muita kesän tärkeitä sisältöjämme ovat mm. Heinola kohteineen, Jokipiin Pellvan tehtaanmyymälä lakeudella sekä Mäntsälän Kivapiha-puutarha ja Art Bouffant -patsasnäyttely. Vierailimme ensi kertaa myös Muurlan Art Bouffantissa.

Uusia vieraskynä-juttuja palvelussamme on niin UudestakaupungistaSuomenlinnasta kuin Sipoonkorven kansallispuistosta. Sipoosta mediaamme kirjoitti Sipoon kunnan viestinnän korkeakouluharjoittelija, muusikko Kristian Meurman, joka viihtyy luonnosa!

 

Nuoret pääsivät kesätöihin

Aada auttoi kuvaushommissa Orimattilan kotieläinpuistossa kesäkuussa 2021. Veikeät possut röhnöttävät. :) Kuva: KivaaTekemista.fi

Aada auttoi kuvaushommissa Orimattilan kotieläinpuistossa kesäkuussa 2021. Veikeät possut röhnöttävät. :) Kuva: KivaaTekemista.fi

 

Jälleen tänä kesänä saimme kaksi reipasta kesätyöntekijää Keski-Uudeltamaalta. Aada Elo päivitti kohteita ja oli mukana kahdella juttukeikalla kesäkuussa. Aada teki Instagram-postauksia, joihin pääsee myös eläinpuisto-jutuistamme.

Akseli Järvinen jatkoi Aadan aloittamaa päivitystyötä heinäkuussa, jotta sinä löytäisit ajantasaista tietoa ja kivoja kohteita koko Suomen kattavasta hakupalvelustamme.

Tiesithän, että palvelumme toimii kaikilla päätelaitteilla osoitteessa www.kivaatekemista.fi. Laitathan sivustomme suosikkeihin.

 

Akselille läppäri on tuttu työkalu ja hän oli kesätöissä meillä jo on viime kesänä. Kuva toimistomme edustalta Tuusulasta. Kuva: KivaaTekemista.fi 

Akselille läppäri on tuttu työkalu ja hän oli kesätöissä meillä jo viime kesänä. Kuva toimistomme edustalta Tuusulasta. Kuva: KivaaTekemista.fi

 

Booking-yhteistyö alkoi

Toteutimme 2020-2021 tärkeän sivustouudistuksen yhteistyössä Base Solutionsin kanssa. Palvelumme etusivun pääkategoria Muut kohteet on poistunut, ja tilalle on tullut Ruoka ja majoitus.

Olemme jo päivittäneet ja lisäämme jatkossa vielä enemmän paikkakuntakohtaisia Booking-sivuja, joista voit kätevästi siirtyä Booking.com -sivustolle. Samoin Ruoka ja -majoitus -pääsivulta voit näppärästi vertailla majoituskohteita kartalla.

Suosithan majoitusvarauksissa sivustomme Booking-linkkejä. KivaaTekemista.fi / LikeFinland.com on Booking.comin Affiliate Partner.

Samalla Ruoka ja majoitus -teeman Tähtikohteisiin on helpompi tehdä varauksia kauttamme. Kaikki hyötyvät ja voimme kehittää palvelua vastakin.

 

Booking.com on KivaaTekemista.fi -palvelun yhteistyökumppani.

 

KivaaTekemista.fi -sivustolla vieraili tämän vuoden (2021) kesäkuussa 26.900 henkilöä, joka on 3 % enemmän kuin vuosi sitten. (haku + media, istunnot) Viimeisen 30 päivän vastaava taso on jopa 40.000 ylittäen lievästi vuoden takaisen heinäkuun.

Myyntimme kasvoi sekä touko- että kesäkuussa, ja monipuolinen näkyvyys kanavissamme on varmasti ollut markkinointipanoksen arvoinen.

Pääkohderyhmämme on käyntikohteista ja matkailusta kiinnostuneet naiset ja perheet painottuen Etelä-Suomeen. Markkinoimme kohteita ja sisältöjä sosiaalisessa mediassa sekä alueellisesti, teemasta kiinnostuneille että aktiivislle seuraajillemme, joita on n. 20.000.

Hyvää kesän jatkoa Sinulle!

t. Henri

 

 --

Kampanja- ja Tähtikohde-tiedustelut: Henri Elo 0400 468 174, henri(a)kivaatekemista.fi

« Edelliset 10