07.07.2020

Matias aloitti kesätyöt - upeita paikkoja Suomessa!

Kuva Repoveden Katajavuorelta, joka sijaitsee lähellä Lapinsalmen pylonisiltaa. Kuva: KivaaTekemistä.fi

 

Niin se vain kesä etenee!

Onneksemme voimme kertoa, että sisältöjä tulee mukavasti mediaamme myös tänä kesänä.

Tähän saakka olemme kirjoittaneet mm. upeasta Heinolasta kahviloineen ja putiikkeineen, kahdesta hyvätasoisesta minigolfkohteesta Espoossa ja Turussa sekä Tentsile-elämysmajoituksesta Varsinais-Suomen Savossa kuten myös valloittavasta patsas-, kivi- ja puutarhanäyttelystä Mäntsälässä (Kivapiha & Art Bouffant).

Näihin kaikkiin voit tutustua tästä.

 

Matias Riihikanto on KivaaTekemistä.fi -palvelun toinen kesätyöntekijä kesällä 2020. Kuva: KivaaTekemistä.fi

 Matias Riihikanto on KivaaTekemistä.fi -palvelun toinen kesätyöntekijä kesällä 2020. Kuva: KivaaTekemistä.fi

 

Mukavaa ja palvelun toiminnan kannalta tärkeää on myös se, että meillä aloitti jo toinen nuori kesätyöntekijä. Matias Riihikanto on lukioon suuntaava, kohta 16-vuotias nuori mies Järvenpäästä. Hän harrastaa koripalloa.

Matias päivittää aiemmin työskennelleen Akselin tavoin hakupalvelumme kohdetietoja, jotta Sinun lomasi olisi helpompi! :) Kesän päivitystyön jälkeen - ja jo nyt - tuhansien kohteiden palvelussamme kohdetiedot ovat entistä ajantasaisempia.

"Minua yllätti se, kuinka paljon esimerkiksi Tuusulassa on kiinnostavia kohteita", Matias kertoo ensi kokemuksiaan työstään.

Matias kertoo myös jo tänä kesänä käyneensä yhdessä Tähtikohteistamme, nimittäin Heinolassa - ja vieläpä mökiltä käsin veneellä!

--

Palvelumme toimii kaikilla päätelaitteilla osoitteessa www.kivaatekemista.fi. Kannattaa tallentaa suosikkeihin!

Ja jos sinulla on Suomesta pitävä ei suomea puhuva ystävä, niin vinkkaapa myös englanninkielisestä sivustostamme www.likefinland.com. :)

--

Suomessa on vaikka mitä kivaa. Tämän juttuumme kuvissa näet kuvan yhdestä Suomen uusimmasta kansallispuistoista. Kyseessä on Repoveden kansallispuisto, jonne on pääkaupunkiseudulta vain parin tunnin ajomatka.

Yksi suositeltava kierros Repovedellä on Ketunlenkki, joka on pituudeltaan 3,5 km. Matkalla ylität niin pylonisilta (aiemman riippusillan tilalle rakennettu tukevampi silta) sekä matkaat vedettävällä vaijerilossilla Määkijäniemestä kohti Lapinsalmen parkkipaikkaa (Riippusillantie 55, Kouvola). Reitti on siksi kiintoisa lapsillekin!

Lisää Repoveden reiteistä (www)

 

 

Yksi ihana kesäkaupunki Kaakkois-Suomessa on hamina, jossa vierailimme lomareissulla. Kuva: KivaaTekemistä.fi

Yksi ihana kesäkaupunki Kaakkois-Suomessa on Hamina, jossa vierailimme lomareissulla. Kuva: KivaaTekemistä.fi

 

Kesäterveisin,

t. Henri / KivaaTekemistä.fi

 

Kampanjatiedustelut: Henri 0400 468 174, henri(a)kivaatekemista.fi