12.06.2023

Kovia lukijamääriä ja ahkeria kesätyöntekijöitä

Suomen kesä on täynnä iloisia tapahtumia. Keski-Uudenmaan Teatterin Täydelliset häät -farssi nauratti yleisöä Tuusulan Krapilla 10.6.2023. Kuva: KivaaTekemista.fi

--

Kesä on tarkoittanut KivaaTekemista.fi -palvelussa jälleen reippaita kesätyöntekijöitä. Tänä kesänä tuusulalaiset Daniela Nurmi, 16, ja Venla Hartikainen, 17, päivittävät kohteita palveluumme. Daniela käy Ressun lukiota ja Venla Jokelan lukiota.

Palvelumme kaikkiaan yli 3.000 itse päivitettävästä tai palveluun ilmoitetusta kohteista suurin osa käydään läpi myös tänä kesänä. Näin käyntikohteiden hakupalvelu pysyy ajantasaisena ja palvelee vaikkapa sinua lomareissulla!

Vanhentuneita kohteita on poistettu kymmenittäin. Samoin olemassa olevien kohteiden tietoja on päivitetty ja joitakin uusia lisätty. Venla mainitsee kohteista esimerkkeinä luontopolut, kirpputorit ja pikkuputiikit. Daniela kertoo, että pienilläkin paikkakunnilla on monesti museioita ja sitten löytyy kesäteattereita.

Sitä on Suomen kesä! Löydät kohteet helposti palvelustamme niin käynnykällä, tabletilla kuin tietokoneella osoitteesta www.kivaatekemista.fi. Palveluumme päivittyy myös Lippupisteen sadat tapahtumat ympäri vuoden, muun muassa kuvan kesäteatteriesitykset Tuusulan Krapilla kesä-elokuussa.

 

Työ vaatii Venlan mukaan kärsivällisyyttä ja hyvää on se, että saa edetä omaan tahtiin. Daniela pitää siitä, että työn kautta hoksaa Suomesta paikkoja, joissa voisi olla kiva käydä tulevaisuudessa. Kuva: KivaaTekemista.fi

Työ vaatii Venlan (oik.) mukaan kärsivällisyyttä ja hyvää on se, että saa edetä omaan tahtiin. Daniela pitää siitä, että työn kautta hoksaa Suomesta paikkoja, joissa voisi olla kiva käydä tulevaisuudessa. Kuva: KivaaTekemista.fi

--

Kovia lukijamääriä

Pyrimme saamaan tänä kesänä kampanjajutuile kovia lukijamääriä, jotta kohteet erottuvat ja hoksataan kotimaan kohteina.

Sekä toukokuun juttu Espoon uutuuskohteesta seikkailuminigolfista Oittaalla että kesäkuun juttu Heinolan kesäkohteista ovat molemmat keränneet pitkälle yli tuhat lukijaa per juttu ja tavoittavuus sosiaalisessa mediassa on moninkertainen.

Teemmme juttuja lähiviikkoina muistakin kiintoisista kohteista, joten pysy kuulolla ja ota seurantaan sivustomme ja some-kanavamme! :-)

Tuoreimpiin juttuihimme pääset tästä.

 

Kesäkuva Heinolan läheltä Lahdesta, taustalla kaupungintalo. Lahdessa järjestetään suositut markkinat joka kuukauden ensimmäinen keskiviikko. Kuva: Kivaatekemista.fi

Kesäkuva Heinolan läheltä Lahdesta, taustalla kaupungintalo. Lahdessa järjestetään suositut markkinat joka kuukauden ensimmäinen keskiviikko. Kuva: KivaaTekemista.fi

--

Rentouttavaa kesää sinulle!

Henri

--

Kampanjatiedustelut: Henri Elo, p. 0400 468 174, henri(a)kivaatekemista.fi

--

Olemme vuonna 2013 perustettu yritys (Sarimedia Oy) Tuusulasta. Ylläpidämme valtakunnallista vapaa-ajan mediaa ja n. 5.000 kohteen hakupalvelua www.kivaatekemista.fi / www.likefinland.com. Päätuotteemme on sisältömarkkinoinnillinen artikkeli vapaa-ajan kohteesta tai palvelusta, ja siihen liittyvä markkinointikampanja kanavissamme ja sosiaalisessa mediassa.

Pääkohderyhmämme on naiset 25-60v ja perheet, painottuen väestön suhteessa Etelä-Suomeen. Kohdennamme julkaisuja sosiaalisessa mediassa kampanjasta riippuen sopivaan kohderyhmään mm. alueellisesti. Teimme vuoden 2022 kävijäennätyksen heinäkuussa 30.400 hlöä/kk (kivaatekemista.fi) ja meillä on n. 20.000 sosiaalisen median seuraajaa (KivaaTekemistä & LikeFinland).