27.07.2021

Viihtyisiä kohteita - Aada ja Akseli kesätyössä - Booking-yhteistyö näkyy!

Suomen suvi on kaunis. Kuvamme Kanta-Hämeestä Lopen Ojajärveltä. Kuva: KivaaTekemista.fi

 

Kesä tuli aurinkoisempana ja helteisempänä kuin pitkään aikaan. Myös KivaaTekemistä.fi -palvelussa kesäsesonki on ollut vilkas ja olemme saaneet markkinoitua tosi monia viihtyisiä kohteita. 

Esimerkkejä Tähtikohteistamme ovat Lomamäen Lemmikkipuisto Inkoossa ja Orimattilan kotieläinpuisto, joissa molemmissa vierailimme ja joista kirjoitimme. Lomamäellä emme olleet aiemmin käyneet, mutta se täytti juuri ne odotukset, joita lapset halusivatkin. Pääsimme silittämään kettua!

Orimattilassakaan emme olleet käyneet moneen vuoteen ja viihtyisä maalaismiljöö rentoutti. Oli kiva kuulla, että lapsiperheiden lisäksi myös nuoret parit ja seniorit ovat löytäneet puiston. :)

Muita kesän tärkeitä sisältöjämme ovat mm. Heinola kohteineen, Jokipiin Pellvan tehtaanmyymälä lakeudella sekä Mäntsälän Kivapiha-puutarha ja Art Bouffant -patsasnäyttely. Vierailimme ensi kertaa myös Muurlan Art Bouffantissa.

Uusia vieraskynä-juttuja palvelussamme on niin UudestakaupungistaSuomenlinnasta kuin Sipoonkorven kansallispuistosta. Sipoosta mediaamme kirjoitti Sipoon kunnan viestinnän korkeakouluharjoittelija, muusikko Kristian Meurman, joka viihtyy luonnosa!

 

Nuoret pääsivät kesätöihin

Aada auttoi kuvaushommissa Orimattilan kotieläinpuistossa kesäkuussa 2021. Veikeät possut röhnöttävät. :) Kuva: KivaaTekemista.fi

Aada auttoi kuvaushommissa Orimattilan kotieläinpuistossa kesäkuussa 2021. Veikeät possut röhnöttävät. :) Kuva: KivaaTekemista.fi

 

Jälleen tänä kesänä saimme kaksi reipasta kesätyöntekijää Keski-Uudeltamaalta. Aada Elo päivitti kohteita ja oli mukana kahdella juttukeikalla kesäkuussa. Aada teki Instagram-postauksia, joihin pääsee myös eläinpuisto-jutuistamme.

Akseli Järvinen jatkoi Aadan aloittamaa päivitystyötä heinäkuussa, jotta sinä löytäisit ajantasaista tietoa ja kivoja kohteita koko Suomen kattavasta hakupalvelustamme.

Tiesithän, että palvelumme toimii kaikilla päätelaitteilla osoitteessa www.kivaatekemista.fi. Laitathan sivustomme suosikkeihin.

 

Akselille läppäri on tuttu työkalu ja hän oli kesätöissä meillä jo on viime kesänä. Kuva toimistomme edustalta Tuusulasta. Kuva: KivaaTekemista.fi 

Akselille läppäri on tuttu työkalu ja hän oli kesätöissä meillä jo viime kesänä. Kuva toimistomme edustalta Tuusulasta. Kuva: KivaaTekemista.fi

 

Booking-yhteistyö alkoi

Toteutimme 2020-2021 tärkeän sivustouudistuksen yhteistyössä Base Solutionsin kanssa. Palvelumme etusivun pääkategoria Muut kohteet on poistunut, ja tilalle on tullut Ruoka ja majoitus.

Olemme jo päivittäneet ja lisäämme jatkossa vielä enemmän paikkakuntakohtaisia Booking-sivuja, joista voit kätevästi siirtyä Booking.com -sivustolle. Samoin Ruoka ja -majoitus -pääsivulta voit näppärästi vertailla majoituskohteita kartalla.

Suosithan majoitusvarauksissa sivustomme Booking-linkkejä. KivaaTekemista.fi / LikeFinland.com on Booking.comin Affiliate Partner.

Samalla Ruoka ja majoitus -teeman Tähtikohteisiin on helpompi tehdä varauksia kauttamme. Kaikki hyötyvät ja voimme kehittää palvelua vastakin.

 

Booking.com on KivaaTekemista.fi -palvelun yhteistyökumppani.

 

KivaaTekemista.fi -sivustolla vieraili tämän vuoden (2021) kesäkuussa 26.900 henkilöä, joka on 3 % enemmän kuin vuosi sitten. (haku + media, istunnot) Viimeisen 30 päivän vastaava taso on jopa 40.000 ylittäen lievästi vuoden takaisen heinäkuun.

Myyntimme kasvoi sekä touko- että kesäkuussa, ja monipuolinen näkyvyys kanavissamme on varmasti ollut markkinointipanoksen arvoinen.

Pääkohderyhmämme on käyntikohteista ja matkailusta kiinnostuneet naiset ja perheet painottuen Etelä-Suomeen. Markkinoimme kohteita ja sisältöjä sosiaalisessa mediassa sekä alueellisesti, teemasta kiinnostuneille että aktiivislle seuraajillemme, joita on n. 20.000.

Hyvää kesän jatkoa Sinulle!

t. Henri

 

 --

Kampanja- ja Tähtikohde-tiedustelut: Henri Elo 0400 468 174, henri(a)kivaatekemista.fi