30.01.2020

Hyvää palautetta ja hieno valikoima retriittejä Tähtikohteissamme!

Hämeenlinnalainen Myllytalo järjestää miniretriittejä, uniretriitin, joogaretriitin sekä ensiapukurssin kevätkaudella 2020. Kuva: Myllytalo

 

Oli jälleen hieno saada hyvää palautetta monivuotiselta asiakkaaltamme poronlihamyymälä Pörröporon yrittäjältä Kaarlo Eerolta Länsi-Lapin Pellosta:

"Kiitos Henri, jo useiden vuosien aikana julkaisemistanne mielenkiintoisista Pörröporo -jutuistanne sivuillanne ja Facebookissa."

 

Yhtä lailla mieltä lämmitti, kun toinen pitkäaikainen asiakkaamme Lomamaja Pekonen, yrittäjänään Paula Pekonen, jatkaa Tähtikohde-asiakkaanamme Pörröporon tapaan jälleen vuonna 2020.

 

Pallaksen maisema rauhoittaa; voit kohdata kauniita värisävyjä alkuvuodesta. Kuva: Paula Pekonen

Pallaksen maisema rauhoittaa; voit kohdata kauniita värisävyjä alkuvuodesta. Kuva: Paula Pekonen

 

Sekä Pörröporon että Lomamaja Pekosen kampanjat kiinnostivat ja kiinnostavat jälleen sosiaalisen median kanavissamme todella hyvin. Molempia tukee myös jatkuva Tähtikohde-näkvyys sekä kotimaan että kv. sivustollamme että Pekosen kampanjaa myös bannerimainonta. 

Esim. 9.1.2020 alkaen tekemämme kohdennettu, markkinoitu Kivaa Tekemistä some-postaus Pörröporosta tavoitti 6.600 henkilöää ja yli 900 sitoutumista (tykkäykset, jaot, toimet - Facebook, Instagram). Myös Lomamaja Pekosen Pallas-kampanja on lähtenyt leviämään todella hyvin sosiaalisessa mediassa. Tästä pääset ihailemaan lisää Paulan kuvia jutussamme tammikuulta 2019. (www)

Ihan tuoreesta yrityksestä ei ole kyse, sillä Paulan miehen Pentin vanhemmat aloittivat majoitustoiminnan Lapin kävijöille Muoniossa vuonna 1963. :)

--

Saimme viime syksynä kaksi uutta viehättävää majoitus-Tähtikohdetta, Kolin Keitaan Lieksasta ja Myllytalon Hämeenlinnasta. Molemmat järjestävät aktiivisesti tapahtumia, kursseja ja retriittejä idyllisissä miljöissään. Sekä Kolin ympäristö, kansallispuisto ja Pielisjärvi että Hämeenlinna Aulankoineen, vesistöineen ja linnoineen tarjoavat molemmat muutenkin ihanan paikan rauhoittua ja lomailla.

Olemme muuten kirjoittaneet molemmista alueista. Kolin artikkelin löydät syyskesältä 2016, Aulangon jutun syksyltä 2017.

--

Haluamme tukea Tähtikohdemme toimintaa monipuolisesti. Niinpä käynnistimme 29.1. retriittikisan :) Kivaa Tekemistä Facebookissa (www):

"Aikaa itselle ja rauhoittumiseen. Mihin retriittiin tai tapahtumaan sinä haluaisit osallistua 2020? Valitse ja kommentoi idyllisten Kolin Keitaan tai Myllytalon tarjonnasta yksi tai useampi suosikkisi ja/tai tägää kenen kanssa haluaisit osallistua? Arvomme vastaajien kesken 2 ihanaa Jokipiin Pellavan tekstiililahjapakkausta 14.2. mennessä."

Voit tutustua retriitti- ja tapahtumatarjontaan kohteiden some-sivujen (ja tapahtumien) kautta, tai kohteiden kotisivuilla www.kolinkeidas.com (kohta: kurssit ja retriitit / vanha nimi kurssikeskus) ja www.myllytalo.fi (etusivun alaosa).

Huom. Voit vastata myös somesta riippumattomasti palaute-lomakkeemme kautta. (www

 

Tapahtumakuvia Kolin Keitaan retriiteistä: Gabriela Ariana - Juurakon Voima; Sanna Tuunainen/ Kannuska - drums 'n crafts; Meri Mort - Vapauden joogaa & kuvituksia. Oik. alhaalla kuva Myllytalolta. Lisää kuvia ja tietoa somessa ja kohteiden kotisivuilla.

Tapahtumakuvia Kolin Keitaan retriiteistä: Gabriela Ariana - Juurakon Voima; Sanna Tuunainen/ Kannuska - drums 'n crafts; Meri Mort - Vapauden joogaa & kuvituksia. Oik. alhaalla kuva Myllytalolta. Lisää kuvia ja tietoa somessa ja kohteiden kotisivuilla.

 

KivaaTekemistä.fi / LikeFinland.com -median vuosi 2020 on lähtenyt hyvin käyntiin. Olemme aktiivisia erityisesti sosiaalisessa mediassa ja tuomme Tähtikohteitamme jatkuvasti esiin sekä sivustoillamme, jutuissamme että somessa.

Pääsivustomme (kivaatekemista.fi) keskimääräinen kävijämäärä ylitti viime vuonna 23.000 hlöä/kk. Pääkohderyhmämme on laadukas matkailusta ja aktiviteeteista kiinnostuneet naiset (ja perheet) painottuen väestön suhteessa Etelä-Suomeen. Kohdennamme kampanjoita sosiaalisessa mediassa mm. alueellisesti.

 

Tsemppiä Sinulle vuoteen - muista huolehtia itsestäsi. <3

t. KivaaTekemistä.fi

 

Ps. Kaikkea markkinointiakaan sinun ei tarvitse tehdä itse, koska me olemme sitä varten.

Kampanjatiedustelut: Henri 0400 468 174, henri(a)kivaatekemista.fi