22.12.2021

Hyvää Joulua - vuonna 2021 eniten luettiin näitä!

On jälleen se aika vuodesta, kun on on hyvä katsoa vähän mennyttä ja luoda sen jälkeen katse tulevaan. On myös rauhoittumisen aika.

Toivottavasti joulu on leppoisaa aikaa sinullekin - ilman liikoja huolia ja stressiä. Ethän liikaa ajattele, mitä muut ihmiset ajattelevat. Se ei tarkoita sitä, etteikö kanssaihmisiä voisi ottaa huomioon.

Vuonna 2021 ilmestyneistä jutuista luetuin oli Revontulen lasi-igluista ja Maalaistalo Sipilästä kertova juttumme helmikuulta. Kuva: KivaaTekemista.fi

Vuonna 2021 ilmestyneistä jutuista luetuin oli Revontulen lasi-igluista ja Maalaistalo Sipilästä kertova juttumme maaliskuulta. Kuva: KivaaTekemista.fi

 

Selvästi luetuin kampanjajuttumme oli talvilomajuttu Keski-Suomen Hankasalmelta, jossa vierailimme helmikuussa. Juttua on luettu yli 1.500 kertaa yli 6 minuutin lukuajalla, eli yli 150 tuntia. (lähde: Google Analytics)

Revontuli Resort on täyden palvelun lomakeskus lähellä Häkärinteitä, jossa voit nauttia laskettelun hurmasta. Revontuli on rakennuttanut Iso-Virmasjärven rannalle upeita lasi-igluja, joissa pääsee arjesta irti. Samalla reissulla vierailimme naapurikunnan Pieksämeän Maalaistalo Sipilässä, jossa on kuvattu myös Farmi Suomi -tv-sarjaa! Lue juttumme

Kaksi seuraavaksi luetuinta juttua olivat juttumme Heinolasta (yli 1.300 lukijaa) ja Lomamäen Lemmikkipuistosta Inkoossa (n. 1.000 lukijaa). Molemmmissa keskimääräinen lukuaika ylitti 4 minuuttia.

Kuva Heinolan upeasta DiscGolfParkista, jossa vierailimme kesäreissulla heinäkuussa. Kuva: KivaaTekemista.fi

Kuva Heinolan upeasta DiscGolfParkista, jossa vierailimme kesäreissulla heinäkuussa. Kuva: KivaaTekemista.fi

 

Vierailin Heinolassa aivan kesän alussa ja julkaisimme jo perinteeksi muodostuneen juttumme tästä upeasta kesäkaupungista harjuineen, kahviloineen, museoineen ja lintuhoitoloineen.

Lomailimme Heinolassa uudestaan perheen kesäreissulla heinäkuussa, jolloin yövyimme teltassa Heinäsaari Campingissä, pulahdimme puhdasvetiseen Ruotsalaiseen ja heittelimme frisbeetä yhdellä Suomen monipuolisimmista frisbeegolfkeskuksista, Heinola DiscGolfPark Worldissä, jossa on useita eritasoisia ratoja ja heittopaikkoja.

Juttumme Heinolasta

 

Lomamäen Lemmikkipuisto Inkoossa on ainutlaatuinen elämyskohde Länsi-Uudellamaalla Inkoossa. Kuva: KivaaTekemista.fi

Lomamäen Lemmikkipuisto on ainutlaatuinen elämyskohde Länsi-Uudellamaalla Inkoossa. Kuva: KivaaTekemista.fi

 

Lomamäen Lemmikkipuisto ei ole uusi kohde, mutta se on eksoottinen helmi, joka kehittyy joka vuosi. Nytkin sinne oltiin rakentamassa uutta rakennusta eläinpuiston käyttöön. 

Villisika, kalkkuna, papukaija, kettu ja pesukarhu - esimerkiksi näihin voit törmätä Lomamäen poluilla ja aitauksissa. Eläimistä huolehditaan ja eläimiin tutustumisen lisäksi tarjolla on viihtyisä Kirnukahvila burgereineen, leikkipaikkoja sekä saniteettitilat.

Lue lisää

-- 

MAINOS - Kivaa Tekemistä -verkkokaupan Joulu!

Tilaa itselle tai lahjaksi tästä. Syötä ALE-koodi "JOULU21", niin saat -15 % alennuksen Jokipiin Pellavan ihanista uutuustuotteista sekä kotimaisista sijoituskirjoista 31.12.2021 saakka! Toimitus, kotimaa 0 e.

--

Vuosi oli olosuhteisiin nähden onnistunut. Erityisen tyytyväinen olen uuteen yhteistyöhän Booking.comin kanssa. Suosithan majoitusvarauksissasi sivustomme Booking-linkkejä! Esimerkiksi tämän jutun paikkakunnilta löydät mainioita majoituskohteita, surffaile lisää tästä!

Toteutimme jälleen myös suositut Ihanimmat putiikit ja Ihanimmat majoituskohteet -sisällöt ja kampanjat (molemmissa keskimäärin yli 1.000 lukijaa tähän mennessä hyvällä lukuajalla + hyvä some-tavoittavuus > 10.000 hlöä/kampanja), ja sivustollemme tehtiin tiettyjä kehitystoimia. Vuoden kävijäennätys heinäkuussa 41.100 (kivaatekemista.fi) päihitti viime vuoden vastaavan luvun.

Rauhaisaa Joulun aikaa,

Henri

--

Kampanja- ja Tähtikohde-tiedustelut: Henri Elo 0400 468 174, henri(a)kivaatekemista.fi