Time: 0.0002 Seconds\n

Marvel Studios´Infinity Saga Concert Experience

Helsingin Jäähalli

Marvel Studios´Infinity Saga Concert Experience
Kohteen nimi: Marvel Studios´Infinity Saga Concert Experience
Osoite: Nordenskiöldinkatu 11-13, 00250 Helsinki
Tapahtuma-aika:
01.06.2025 - 01.06.2025

Katso kartta isompana

Esittely:

MARVEL STUDIOS´ INFINITY SAGA CONCERT EXPERIENCE -KONSERTTIKIERTUE SUOMEEN ENSI KESÄNÄ

Ensimmäistä kertaa Eurooppaan saapuva, elokuvan ja sinfonian eeppisellä tavalla yhdistävä Marvel Studios´Infinity Saga Concert Experience -konserttikiertue nähdään Suomessa ensi kesäkuussa.

Marvel-universumin mahtavimmat sankarit kokoontuvat valkokankaalle täysimittaisen sinfoniaorkesterin esittämien, ikonisista elokuvista tuttujen sävellysten siivittämänä Helsingin Jäähallissa sunnuntaina 1. kesäkuuta. Upean visuaalinen konserttielämys tarjoaa portaalin toiseen ulottuvuuteen niin vannoutuneille Marvel-faneille kuin asiaan vasta vihkiytyvillekin. Käsinkosketeltava energia välittyy kaikille paikallaolijoille musiikin herättäessä henkiin taisteluiden jännityksen ja jokaisen sankarin matkalla kohtaamat tunteet. Ylistäviä arvioita keränneen konserttitapauksen lipunmyynti käynnistyy Lippu.fissä tiistaina 22. lokakuuta klo 9.

Jännittävä konserttimatka käynnistyy Infinity-saagasta - siitä, kun asgardilaiset kätkivät Tesseraktin Maahan, ja jatkuu ajan ja avaruuden halki Tony Starkin lopulliseen uhraukseen saakka. Valkokankaalla nähdään myös Iron Manin, Captain American ja Thorin varhaisimmat päivät, kun he löytävät paikkansa Marvel Cinematic Universessa - jokainen oman unohtumattoman sankarimusiikkinsa säestämänä. Yleisö saa elää uudelleen jännittävät hetket, kun Maan mahtavimmat sankarit yhdistävät voimansa ensimmäistä kertaa ja avaavat oven Avengersin seuraavalle aallolle.

Euroopan suurimmissa kaupungeissa nähtävä ainutlaatuinen Marvel Studios -seikkailu yhdistää Marvelin elokuvauniversumin tapahtumat, teemat ja hahmot juhlistaen Avengerseja, Iron Mania, Black Pantheria, Black Widow’ta , Thoria, Captain Americaa, Captain Marvelia, Hulkia, Ant Mania ja monia muita. Myöskään Guardians of the Galaxy ei jätä tätä juhlaa väliin, vaan saapuu paikalle antamaan maistiaisen ikonisesta mixtapeistaan live-orkesterin tukemana.

Yli 54 tuntia elokuvia muodostavat merkittävän kokonaisuuden, joka ei ole ainoastaan kiehtonut maailmanlaajuisia yleisöjä vaan myös saavuttanut ennennäkemättömän kassamenestyksen. The Infinity Saga -elokuvien yhteenlaskettu maailmanlaajuinen lipputulo on yli 22 miljardia dollaria, mikä tekee siitä yhden historian tuottoisimmista elokuvasarjoista. Taloudellinen menestys kuvastaa Marvel Cinematic Universen valtavaa suosiota ja kulttuurivaikutusta, joka on jättänyt pysyvän elokuvallisen perinnön länsimaisen elokuvan historiaan.

MARVEL STUDIOS´INFINITY SAGA CONCERT EXPERIENCE
Su 1.6.2025 Helsinki, Jäähalli

IKÄRAJA
Tapahtuman suositusikäraja on K-12. Tätä nuorempien suositellaan saapuvan tapahtumaan täysi-ikäisen huoltajan seurassa.

www.marvel.com
www.helsinginjaahalli.fi
www.fullsteam.fi

Muokattu: 18.10.2024