Time: 0.0011 Seconds\n

Aleksander Barkov Stanley Cup -juhla

Nokia Arena

Aleksander Barkov Stanley Cup -juhla
Kohteen nimi: Aleksander Barkov Stanley Cup -juhla
Osoite: Kansikatu 3, 33100 Tampere
Tapahtuma-aika:
31.07.2024 - 31.07.2024

Katso kartta isompana

Esittely:

Aleksander Barkov voitti historian ensimmäisenä suomalaiskapteenina Stanley Cupin kuluneella kaudella Florida Panthersin riveissä. Jääkiekkoilun himotuin pokaali ja mestarikapteeni saapuvat juhlistamaan saavutusta Barkovin kotikaupunkiin Tampereelle keskiviikkona 31.7.2024.

Kansanjuhla järjestetään Nokia Arenassa kello 17.00 alkaen ja ovet tilaisuuteen aukeavat kello 16.00. Tapahtuman juontajana toimii Antti Mäkinen ja musiikista vastaa Sami Pitkämön Orkesteri.

Myös muut suomalaismestarit Anton Lundell, Eetu Luostarinen ja Niko Mikkola sekä valmentaja Tuomo Ruutu nähdään Arenalla.

Valmentaja Ville Nieminen ja taiteilija Mikko Töyssy tukevat jykevää sisältöä. Nokia Arenan kansanjuhlaan tulee lunastaa maksuton pääsylippu. Lippuja on saatavilla rajoitetusti, joten toimi heti. Illan aikana Barkovin ja Stanley Cupin lisäksi tilaisuudessa nähdään muun muassa otteita Tappara-kasvatin uran varrelta ja kuullaan entisten pelikavereiden sekä merkittävien suomalaisten puheenvuoroja.

- Stanley Cupin voittaminen on ollut suuri unelmani pikkupojasta saakka ja sen saavutuksen aiheuttamaa tunnetilaa on edelleen vaikea sanoin kuvailla. Odotan erittäin kovasti, että pääsen tuomaan pokaalin nähtäville rakkaaseen kotikaupunkiini ja toivon, että tällainen tilaisuus motivoi mahdollisimman montaa lasta ja nuorta uskomaan itseensä ja tavoittelemaan unelmiaan, Florida Panthersin kapteeni Barkov kertoo.

Tapahtuman vastuullisina järjestäjinä toimivat Tamhockey Oy ja Tampereen Kaupunki.

Muokattu: 31.07.2024