Time: 0.0018 Seconds\n

Mika Kares ja Ville Matvejeff: Kuningas, saarnamies ja talonpoika

Tampere-talo, Pieni sali

Mika Kares ja Ville Matvejeff: Kuningas, saarnamies ja talonpoika
Kohteen nimi: Mika Kares ja Ville Matvejeff: Kuningas, saarnamies ja talonpoika
Osoite: Yliopistonkatu 55, 33100 Tampere
Tapahtuma-aika:
23.11.2024 - 23.11.2024

Katso kartta isompana

Esittely:

La 23.11. klo 18 Pieni sali, Tampere-talo
Mika Kares ja Ville Matvejeff: Kuningas, saarnamies ja talonpoika
Liput 36 €, eläkeläiset 32 €, lapset ja nuoret (alle 16-vuotiaat) ja opiskelijat 20 €

Huippubasso Mika Kares hurmaa Tampere-talossa marraskuisella konsertilla


Suomen kansainvälisesti menestyneimpiin bassolaulajiin lukeutuva Mika Kares tulkitsee Tampere-talon konsertissa oopperataiteen bassorepertuaarin rakastetuimpia ja sykähdyttävimpiä teoksia. Harvinaisella Suomen esiintymisellä Karesta säestää musiikkialan moniottelija, pianisti, kapellimestari ja säveltäjä Ville Matvejeff. Konsertin erityisvieraana laulaa sopraano Silja Aalto, jonka lyyrisdramaattinen ja lämmin sointi on hurmannut yleisöjä laajalti niin kotimaassa kuin ulkomailla.

Mika Kares on tunnettu äänensä kauneudesta, joustavuudesta ja iskuvoimasta sekä karismaattisesta lavaolemuksesta. Suurimmat menestykset maailmalla Kares on saavuttanut erityisesti Richard Wagnerin ja Giuseppe Verdin oopperoiden roolitulkinnoista, joista saamme konsertissa vaikuttavat maistiaiset. Mukaan mahtuu myös kotimaisia klassikoita, kun lavalla kuullaan Toivo Kuulan Eteläpohjalaisia kansanlauluja ja pianosoolo Lampaanpolska sekä otteita Aulis Sallisen Punainen viiva - ja Joonas Kokkosen Viimeiset kiusaukset -oopperoista.

Viimeiset kiusaukset tuo Mika Kareksen, Ville Matvejeffin ja Silja Aallon yhteen myös ensi vuonna, kun Joonas Kokkosen suuri suomalaisteos nähdään 50-vuotisjuhlavuotensa kunniaksi ensi-illassa sekä Tampereen Oopperassa että Savonlinnan Oopperajuhlilla. Kares tulkitsee Paavo Ruotsalaisen ja Aalto tämän Riitta-vaimon roolin. Matvejeff toimii teoksen kapellimestarina. Lue lisää Viimeiset kiusaukset -oopperasta.

Kesto n. 2 tuntia sisältäen väliajan.
Tapahtumamuutokset mahdollisia.
Tuotanto: Tampere-talo

Muokattu: 16.09.2024