Time: 0.0039 Seconds\n

Shenanigans, Kerava

Kerava-sali

Shenanigans, Kerava
Kohteen nimi: Shenanigans, Kerava
Osoite: Keskikatu 3, 04200 Kerava
Tapahtuma-aika:
05.09.2024 - 05.09.2024

Katso kartta isompana

Esittely:

Shenanigans on lapsiperheille suunnattu nykysirkusesitys luovuuden, leikkimielisyyden ja mielikuvituksen merkityksestä ihmisen koko elämänkaaren aikana. Esityksessä seuraamme kahden hahmon matkaa, jossa he rituaalin omaisesti tutkivat omaa suhdettaan sisäiseen lapseensa. Erilaisten jongleerauskohtausten avulla hahmot leikkimielisesti haastavat omaa käsitystään, mitä on olla samaan aikaan sekä aikuinen, että lapsi. Tavalliset lelut, kuten styroksista valmistetut lentokoneet, autoradat, sekä puhallettava uima-allas luovat esityksen perustan. Esityksen aikana artistit kutsuvat yleisön mukaan matkalle, jossa nostalgia ja muistot omasta lapsuudesta nousevat pinnalle. Shenanigans on interaktiivinen teos, jossa artistit jakavat omia lapsuuden unelmiaan inspiroiden yleisön tekemään samoin. Shenanigans on oodi sisäiselle lapselle.

Henri Kangas (FI) ja Batist Van Baekel (BE) ovat kaksi kaverusta ja jonglööriä, joita yhdistää intohimo ja rakkaus sirkusta kohtaan. Kangas ja Van Baekel tapasivat toisensa Alankomaissa, jossa he opiskelivat sirkustaiteen kandidaateiksi Codarts Hogeschool voor de Kunsten yliopistossa. Valmistuttuaan he yhdistivät voimansa ja loivat oman yhdistyksen Jam.Shenanigans tavoitteenaan luoda leikkimielisiä nykysirkusesityksiä kaikenikäisillä ja taustaisille katsojille.

Esityksen mahdollisti PERPLX (BE), Cirklabo (BE), Mad-Festival (BE), Circusstad-Festival (NL), TENT (NL), Itujen-katselmus (FI), Taiteen edistämiskeskus (FI)

Krediitit
Artistit: Henri Kangas (FI) & Batist Van Baekel (BE)
Artistinen avustus: Sander De Buyer (BE) & Aurelia Brailowsky (MEX)
Tekninen tuki: Michael Zandl (AT)
Musiikki: Jago Moons (BE)

Esityksen kesto n. 55 min.
Liput: 10e/15e, perhelippu 32e, lippu.fi

Muokattu: 05.09.2024