Time: 0.0022 Seconds\n

VisitLohja.fi - Lohjan matkailu

Lohja

VisitLohja.fi - Lohjan matkailu
Kohteen nimi: VisitLohja.fi - Lohjan matkailu
Osoite: Laurinkatu 50, 08100 Lohja
Puhelinnro: +358 (0)44 369 1309
WWW:: https://www.visitlohja.fi/
Lisätieto:
Visitlohjan toimiston löydät Lohjan keskustasta osoitteesta Laurinkatu 50, josta saat ajankohtaisen tiedon Lohjan tapahtumista, nähtävyyksistä ja matkailu- ja opaspalveluista. Löydät uusimmat matkailuesitteet, matkamuistoja sekä karttoja Lohjalta ja lähiseudulta.

Katso kartta isompana

Esittely:

Lohja tarjoaa tekemistä ympäri vuoden vesi-, järvi- ja liikunta-aktiviteeteista kulttuuriin, museoihin ja luontokohteisiin, esimerkkeinä ainutlaatuiset Karkalin luonnonpuisto ja Arboretum Magnolia -puulajipuisto.

Poimi VisitLohja.fi -sivuilta vinkit tekemiseen ja vinkit Lohjan matkailu- ja luontokohteisiin, Lohjanjärven palveluihin sekä ravintola- ja kahvilapalveluihin.

Lohja - Järvikaupunki. Lohja on elämyksellinen järvikaupunki, keskellä vehmasta uusmaalaista luontoa, vain puolen tunnin ajomatkan päässä Helsingistä. Lohjalla pääset laskeutumaan 100 metriä maan alle Tytyrin Elämyskaivokseen, pulahtamaan Lohja Spa & Resortin Elämyskylpylään ja ostoksille Elämystavarataloon.

Lohjalla osataan järjestää myös elämyksellisiä tapahtumia aina Menneen Ajan Joulumarkkinoista kansainvälisiin urheilutapahtumiin.

Pääsee Lohjalla myös rentoutumaan huoliteltuihin puutarhoihin, Lohjanjärvelle ja luonnon helmaan, vaikka Suomen kauneimman puun Paavolan tammen alle. Lohjan monipuoliset kahvilat taas hemmottelevat herkkusuita ja historian siipien havinaa voit kokea keskiaikaisessa Lohjan Pyhän Laurin kirkossa tai Elias Lönnrotin jalanjälkiä seuraten Sammatissa.

Muokattu: 05.06.2024