Time: 0.0026 Seconds\n

Saariselkä Ski & Sport Resort

Saariselkä

Saariselkä Ski & Sport Resort
Kohteen nimi: Saariselkä Ski & Sport Resort
Osoite: Kullanhuuhtojantie, 99830,Inari
Puhelinnro: +358 (0)16 668 882
WWW:: https://www.skisaariselka.com/
Lisätieto:
Sähköposti: info@skisaariselka.fi

Katso kartta isompana

Esittely:

Saariselkä Ski & Sport Resort - Euroopan pohjoisin hiihtokeskus ja BikePark - on uudistunut todella paljon vuosina 2016-2020.

Saariselkä on kahden tunturin laskettelukeskus, joka tarjoaa ainutlaatuiset puitteet lasketteluun Urho Kekkosen kansallispuiston henkeäsalpaavissa maisemissa Inarissa Pohjois-Lapissa. Kaunispään ja Iisakkipään tuntureilla on 15 laskettelurinnettä, joiden vaikeustasot vaihtelevat erittäin helposta mustaan rinteeseen. Aloittelijoiden harjoittelualueeseen on panostettu ja suorituspaikkoja on monipuolistettu kaikille laskijoille.

Nyt auki myös kesällä! Saariselän alueen uusin tulokas kesämatkailussa on BikePark. BikeParkissa on merkityt alamäkireitit Kaunispään huipulta alas ja Pyörävuokraamo / BikeShop Sport Bistro Pilkussa. BikeShopista löytyy maastopyöriä joka lähtöön ja vaelluskenkiäkin vuokralle. Lisäksi myynnissä pyörien tarvikkeita ja varaosia, pyöräily- ja ulkoiluvaatteita ja varusteita. BikeShopista voit ostaa tai vuokrata kiekkoja 18 korin Saariselkä Disc Golf Park -radalle. Myös kahvila.

BikeShop ja tuolihissi palvelevat myös patikoijia. Tuolihissillä pääset maisema-ajelulle Kaunispään huipulle maisemia ihailemaan. BikePark ja hissi ovat kesäkaudella 2019 avoinna 15.9. saakka keskiviikosta sunnuntaihin. Katso lisää www.skisaariselka.com/fi/kesa

--

Saariselän talvessa on otettu huomioon myös parkkilaskijat. 1200 m pitkässä Kaamosparkissa näkee snoukkaajien ja twintippaajien vauhdikkaita laskuja ja taitavia hyppyjä. Freestyleparkki on uudistettu vastaamaan laskijakuntaamme. Sopivia suorituspaikkoja löytyy jokaisen taitotasolle.

Tauolla voit nautiskella rinneravintola Sport Bistro Pilkussa. Tarjolla niin lounasbuffet kuin jo suosikeiksi nousseet Ski-burger, lohikeitto ja lehtipihvi.

Muutakin talvipuuhaa kuin laskettelua! Saariselälle avattiin kaudelle 2016-2017 entistä pidempi, Suomen pisin 1800 metrin pulkkamäki, Kaunispään huipulta mutkitellen alas keskukseen! Pulkkamäkeen toteutettiin upea revontulivalaistus kaudesta 2018-2019 alkaen. WinterPark -lipulla saat 2 tunnin lipun tuolihissiin ja erikoispulkan käyttöösi. Voit myös laskea hauskoilla snowtubeilla ja pelata jääkolkkaa!

Saariselän hiihtokoulu valittiin Suomen Vuoden Hiihtokouluksi v. 2018 ja opetusta annetaan usealla kielellä natiivien opettajien toimesta. Rinteistä, hiihtokoulusta ja aktiviteeteista lisää kotisivuilla.

--

Tervetuloa Saariselälle, jossa voit nauttia hyvin hoidetuista rinteistä, reiteistä ja elämyksistä Pohjois-Lapin luonnon rauhassa.

Kommentoi