Time: 0.0293 Seconds\n

Syksy ja rohkeuden ABC

Kivinokan kesäteatteri

Syksy ja rohkeuden ABC
Kohteen nimi: Syksy ja rohkeuden ABC
Osoite: Kipparlahdensilmukka 5, 00810 Helsinki
Tapahtuma-aika:
14.06.2025 - 26.08.2025

Katso kartta isompana

Esittely:

Kesäloma on ohi ja Syksy on aloittanut ensimmäisen luokan Korpilaakson koulussa. Syksyn mielikuvitusystävä, maailman paras Kaarlo-leijona epäilee, onkohan koulussa tylsää. Pian asia todetaan vääräksi ja 1A:n kouluarki täyttyy vauhdista. Liikuntatunnilla hypitään narua, musiikkitunnilla soitetaan nokkahuilua, koulun discossa esitellään parhaimmat tanssiliikkeet ja onpa opettaja luvannut viedä lapset luokkaretkelle sirkukseen!

Kouluarjen keskellä Syksy ja Kaarlo-leijona pohtivat tärkeitä kysymyksiä. Miksi joku haluaa kiusata toista, miten asiaan puututaan? Ehkä tulevaisuuden haaveammatti ei olekaan pop-tähti tai prinsessa, vaan kaikkia lapsia ja aikuisia auttava supersankari!

Syksy ja Rohkeuden ABC kertoo rakkaudesta ja ystävyydestä, mielikuvituksen voimasta ja leikin riemusta. Siitä, miten saada oma ääni kuulumaan, miten uskaltaa puolustaa heikommassa asemassa olevia? Mistä löytää rohkeutta, miten saada toiset näkemään vääryys? Näytelmä sopii täydellisesti koko perheelle, mutta erityisesti lapselle, joka on uuden äärellä. Tarina on värikäs ja hauska tykitys hahmoja, kommelluksia, uutta livemusiikkia, upeita tansseja sekä näyttävää akrobatiaa ja sirkusta.

Kesto n. 2h sis väliajan

Ohjaus ja käsikirjoitus: Matias Husgafvel
Koreografia: Eryka Saksa

Päärooleissa Onni Hänninen ja Mikko Semi

Esitysoikeuksia valvoo Nordic Drama Corner Oy

Muokattu: 22.10.2024