Time: 0.0017 Seconds\n

TUUSULA TANSSII -NÄYTÖS

Kulttuuritalo Monio, Riihi-sali

TUUSULA TANSSII -NÄYTÖS
Kohteen nimi: TUUSULA TANSSII -NÄYTÖS
Osoite: Pataljoonantie 6, 04300 Tuusula
Tapahtuma-aika:
10.11.2024 - 10.11.2024

Katso kartta isompana

Esittely:

Sambic tanssikoulu ja tuusulalaiset tanssia opettavat tahot tuovat Isänpäivän kunniaksi Riihi-salin lavalle RAKKAUS -teeman jonka hengessä eri tanssiryhmät ihastuttavat värikkäillä ja monipuolisilla esityksillään. Mukana myös taitava rumpuryhmä, joten odotettavissa on rytmillä leikittelyä, tanssijoiden ja soittajien vuoropuhelua ja hauskoja yllätyksellisiä yhteisosuuksia!

Rakkaus tanssiin, tunteiden välittäminen, rakkauteen liittyvät runot ja laulut sekä erilaisten esiintyjien ja tanssien fuusiot tekevät tämän vuoden Tuusula Tanssii -tapahtumasta jälleen upean marraskuisen elämyksen!

Hyvän mielen TUUSULA TANSSII -näytös ammentaa inspiraatiota teemaan liittyvästä rakkauden voimasta ja yhteisöllisestä rakkaudesta. Näytös sopii mainiosti Isänpäivän iltaohjelmaksi sekä pikkujoulujen viettoon! Yleisökin voi halutessaan pukeutua rakkauden värein tai kuvioin.
Pääesiintyjänä Sambic tanssikoulun esiintyvät ryhmät & rumpuryhmä. Lavalla myös Tuusulan opiston tanssiryhmiä, Keski-Uudenmaan Tanssiopisto ja Tanssikoulu TNT.

Ovet aukeavat yleisölle klo 17.00 jolloin Monion kahvilassa tarjolla Ravintola Kerhon ja Konditoria pH7:n makeita- ja suolaisia herkkuja ja virvokkeita (anniskeluoikeudet).”Tanssibaarin” yhteydessä näyttävää tankotanssia! Kukkahuone Henri Johan art Hyrylästä lahjoittaa 30 ensimmäiselle isälle kauniit Isänpäivän kukat! Narikkapalvelun hoitaa Lions Club Jean Sibelius.

Näytöksen tuottaja: Sambic Oy, info@sambic.fi www.sambic.com

Tapahtumaa on tukenut Tuusulan kulttuuripalvelut.
Voit myös osallistua kaikille tarkoitetuille ilmaisille Tuusula Tanssii Etkoille ennen näytöstä!
Tule kokeilemaan eri tasseja klo 13.30-16.00 vieressä olevaan Tuusulan uimahallin liikuntasaliin.

Tapahtuma facebookissa: facebook.com/events/473026572101769/?active_tab=discussion
Tapahtuma instagramissa: www.instagram.com/tuusulatanssii24
Tuusulan tapahtumakalenterissa: tapahtumat.tuusula.fi/fi-FI/page/66d7132290cb8f0436ef00e2?
Sambic tanssikoulu: www.sambic.com

Muokattu: 22.10.2024