Time: 0.0011 Seconds\n

COUNTRY COUPLE Kitaraklubilla

Kulttuurimeijeri

COUNTRY COUPLE Kitaraklubilla
Kohteen nimi: COUNTRY COUPLE Kitaraklubilla
Osoite: Meijerin Aukio 1, 04600 Mäntsälä
Tapahtuma-aika:
04.11.2024 - 04.11.2024

Katso kartta isompana

Esittely:

Isäntänä Mikko Iivanainen.

Country Couple on laulaja Niina Huohvanaisen ja kitaristi Sami Huohvanaisen muodostama duo, joka soittaa sekä perinteistä että modernia countrya. Kappaleita, joilla on merkitystä!

Country Couple julkaisi ensimmäisen singlensä Light My Way lokakuussa 2021 ja keväällä 2023 Country Couple aloitti oman Wednesday Live -klubinsa Helsingin Roihuvuoressa, joka vuoden -24 alussa muutti helsinkiläisten rakastamaan ravintola Manalaan. Tarinat ovat oleellinen osa Country Couplen keikkoja. Myös Kulttuurimeijerin kitaraklubilla kuullaan paljon tarinoita kappaleissa ja niiden välissä!

Niina Huohvanainen
on helsinkiläinen countrylaulaja ja Juttutuvassa Hilland Mondays -klubilla maanantaisin esiintyvän Hilland Playboys -yhtyeen solisti. Countrybändien lisäksi Niina on ollut Arttu Wiskarin komppikitaristina ja taustalaulajana kesästä -21 alkaen.

Sami Huohvanainen
on helsinkiläinen kitaristi ja yksi Southern Fruits -yhtyeen keulahahmoista ja biisinkirjoittajista sekä musiikki- ja media-alan yrittäjä. Countrylaulajan ja rock-kitaristin rakkaus toisiaan ja musiikkia kohtaan luo kiehtovan tunnelman, joka pitää yleisöä otteessaan!

Yes, we play Country and we’re a couple!

www.countrycouple.fi

Muokattu: 22.10.2024