Time: 0.0013 Seconds\n

Rautavaara – Ihminen ja ikoni, Tuusula

Kulttuuritalo Monio, Riihi-sali

Rautavaara – Ihminen ja ikoni, Tuusula
Kohteen nimi: Rautavaara – Ihminen ja ikoni, Tuusula
Osoite: Pataljoonantie 6, 04300 Tuusula
Tapahtuma-aika:
25.10.2024 - 25.10.2024

Katso kartta isompana

Esittely:

Rautavaara – Ihminen ja ikoni

Rautavaara kertoo Tapio Rautavaaran elämäntarinan köyhästä, isättömästä työläispojasta rakastetuksi muusikoksi, olympiavoittajaksi ja koko kansan sankariksi. Esitys kysyy myös ajankohtaisia kysymyksiä: mitä tarkoittaa, jos kansa jakautuu kahtia, miten elää kahtiajaon kanssa, ja miten purkaa sitä?

Rautavaara-esitys on monologi. Lavalla nähdään näytelmän kirjoittanut Timo Ruuskanen, palkittu laulava näyttelijä, joka tunnetaan muun muassa Red Nose Companyn perustajajäsenenä.

Kesto: 1 h 40 min, sisältää väliajan

Työryhmä:
Käsikirjoitus: Timo Ruuskanen
Ohjaus ja dramaturginen apu: Olka Horila
Valosuunnittelu: Jukka Kuronen
Äänisuunnittelu: Kari Paukola
Tarpeisto: Karita Fallström-Autio
Tuotanto: Riihimäen Teatteri, Teatteri Avoimet Ovet ja Timo Ruuskanen

Liput alk. 30 € osoitteesta lippu.fi. Lippuja voi ostaa myös R-Kioskeilta, TuusInfoista sekä Halosenniemen ja Taiteilijakoti Erkkolan museokaupoista. Lippuja myydään ovella tuntia ennen esitystä, jos niitä on jäljellä. Ovimyynnin maksuvälineeksi käy vain maksukortti. Tapahtumaan sisäänpääsy myös Kaikukortilla.

Ravintola Kerhon pitämän kahvila avoinna tuntia ennen konserttia (klo 18–19) ja väliajalla. A-oikeudet. Etukäteisvaraukset viimeistään viikkoa ennen tilaisuutta: https://tuusula.lippu.fi

Tapahtumassa on vartioitu narikka, joka kuuluu lipun hintaan. Asiakkaiden käytössä on myös maksuttomia, lukittavia kaappeja päällysvaatteiden ja laukkujen säilyttämistä varten. Kaappeja on lukio ja kulttuuritalo Monion 2. kerroksessa.

Tapahtuman järjestää Tuusulan kunta, kulttuuripalvelut

Muokattu: 22.10.2024