Time: 0.0010 Seconds\n

Kuutio

Turun Nuori Teatteri

Kuutio
Kohteen nimi: Kuutio
Osoite: Ursininkatu 4, 20100 Turku
Tapahtuma-aika:
15.09.2024 - 08.12.2024

Katso kartta isompana

Esittely:

Aleksi ja Stella joutuvat ihmeelliseen kuutiomaailmaan, joka muistuttaa heidän lempipeliään. Maailma tuntuu noudattavan omia lakejaan, jotka ovat aluksi heille vieraita ja pelottaviakin. Päivällä paistaa neliöaurinko ja yöllä oudot kuutiopäiset Repijät hiipivät pelottelemassa.

Hiljalleen sisarukset onnistuvat tekemään työkalut, joilla voivat rakentaa talon, viljellä ruokaa ja taistella kuutiopäisiä hirviöitä vastaan. Molemmilla on omat vahvuutensa ja heikkoutensa niin kuin meillä kaikilla.

Aleksi ja Stella kohtaavat outoja kansoja ja erikoisia henkilöitä, joiden avulla he yrittävät keksiä vastauksia kysymyksiinsä: Mutta miksi he ovat alunperin joutuneet sinne? Ja mitä kuutiopäiset asukkaat haluavat heistä? Ja ennen kaikkea, miten kuutiomaailmasta pääsee kotiin?

Kuutio on Mike Pohjolan käsikirjoittama ja Janne Pikan ohjaama kouluikäisille ja vanhemmille suunnattu uusi seikkailunäytelmä, joka saa kantaesityksensä Turun Nuoressa Teatterissa.

Suositusikäraja on 6 vuotta näytelmän keston vuoksi sekä saattaa olla liian jännittävä nuoremmille. Esityksen kesto on noin 2 tuntia sisältäen 20 min väliajan.

Tekijät:

Käsikirjoitus Mike Pohjola
Ohjaus Janne Pikka
Ohjaajan assistentti Jussi Tuomisto
Musiikki ja äänisuunnittelu Antti Ainola
Koreografia Ira Tuppurainen
Lavastuksen suunnittelu Jaana Jussila
Lavastuksen toteutus Vivian Vesterinen, Saija Virkkunen
Puvustuksen suunnittelu ja toteutus Tuula Peltoniemi
Valosuunnittelu Paul Damade
Maskeerauksen ja kampausten suunnittelu Henna Piilinen
Tarpeisto Sari Koski
Järjestäjä Jussi Tuomisto

Muokattu: 20.05.2024