Time: 0.0014 Seconds\n

DINOSAURUKSET

Aino Areena

DINOSAURUKSET
Kohteen nimi: DINOSAURUKSET
Osoite: Maamiehenkatu 14, 04400 Järvenpää
Tapahtuma-aika:
06.07.2024 - 11.08.2024

Katso kartta isompana

Esittely:

Dinosaurukset
6.7.–11.8.2024
Aino Areena, Järvenpää


Näyttely on avoinna 6.7.–11.8.2024 seuraavin aukioloajoin:
Ma suljettu
TI-PE klo 9–19
LA klo 10-18
SU klo 10-17

Liput
Aikuiset 20 €
Lapset ja nuoret (2–16-vuotiaat), eläkeläiset, opiskelijat 18 €
Perhelippu (2 aikuista + 2 lasta tai 1 aikuinen + 3 lasta) 68 €
Alle 2-vuotiaat 0 € (erillistä lippua ei tarvita)

Päivälippu avoimelle saapumisajankohdalle 23€

Varaa vierailuajankohtasi tunnin tarkkuudella

Dinosaurukset-näyttely keräsi kesällä 2023 Tampereella valtavan suosion yli 57 000 kävijällään. Nyt Dinosaurukset saapuvat Järvenpäähän!

Ruuhkapiikkien ehkäisemiseksi ja yleisön pyynnöstä näyttelyyn myydään tuntikohtaisia lippuja, jotta pystymme varmistamaan kaikille näyttelyvieraille mahdollisimman sujuvan ja mukavan elämyksen.

Varaa saapumisaikasi tunnin tarkkuudella. Näyttelyn kiertämiseen ei ole määritettyä aikarajaa, vaan voit nauttia näyttelystä ja oheisohjelmasta niin kauan kuin haluat. Lippujen ostohetkellä tulee kuitenkin valita saapumisaika näyttelyyn tunnin tarkkuudella.
Jos ostat lippusi esim. klo 11–12 ajanjaksoon, voit saapua sisään näyttelyyn valitun tunnin aikana. Sinun ei siis tarvitse olla paikalla heti klo 11, vaan voit saapua myös tunnin loppupuolella. Valitsemasi ajankohta lukee lipussa.

Näyttelyn kiertämiseen sekä kahvila- ja puotiostosten tekoon kannattaa varata aikaa 1,5–2 tuntia.

Voit ostaa ennakkoon myös avoimen päivälipun, jolloin sinun ei tarvitse tietää saapumisaikaa etukäteen vaan voit saapua juuri silloin kuin haluat valitsemanasi päivänä. Avoimia päivälippuja näyttelypäiville on myynnissä vain pieni, rajallinen määrä.
Lippuja myydään ovelta vain mikäli näyttelyssä on tilaa. Suosittelemme vahvasti ostamaan lipun ennakkoon, jotta varmistat sisäänpääsyn.

Tee näin:

1. Valitse haluamasi vierailupäivä.
2. Valitse vierailupäivän sisältä tunti, jolloin saavutte näyttelyyn.
3. Valitse haluamasi lipputyyppi ja klikkaa ostoskoriin.
4. Saavu lippuun merkittynä päivänä ja tuntina Aino Areenalle Dinosaurukset-näyttelyn sisäänkäynnille.

Elämyksellisiä näyttelyhetkiä!

Ne hallitsivat maailmaa miljoonia vuosia sitten – nyt ne saapuvat Järvenpäähän!


Koko perheen interaktiivinen Dinosaurukset-näyttely valloittaa Aino Areenan. Herätä sisäinen paleontologisi, kulje dinosaurusten jalanjäljissä ja tutustu näiden suurimpien planeetallamme koskaan vaeltaneiden matelijoiden kiehtovaan elämään.

Aino Areenan kesänäyttely sisältää parikymmentä liikkuvaa ja ääntelevää dinosaurushahmoa, jotka on valmistettu esihistoriallisten esikuviensa näköisiksi ja kokoisiksi. Mukana ovat dinosaurusten kuningas Tyrannosaurus rex, jättimäinen Brachiosaurus, viekas Velociraptor sekä monet muut vanhat ja uudet tuttavuudet!

Jännittävä aikamatka

Dinosaurukset-kesänäyttely raottaa salaperäisyyden saniaisverhoa ja kurkistaa hurjien hirmuliskojen ja kekseliäiden kasvissyöjien asuttamiin valtakuntiin mesotsooisella maailmankaudella. Tutustumiskierros alkaa triaskaudelta noin 230 miljoonan vuoden takaa ja kulkee jurakauden halki aina myöhäiselle liitukaudelle noin 65 miljoonan vuoden taakse, jolloin dinosaurusten aika päättyi.

Aino Areenan puukaarien alle mahtuu näyttäviä lavastuksia, jotka kuljettavat vierailijat keskelle vehreitä viidakkomaisemia. Immersiivisellä kierroksella voit uppoutua tutkittua tietoa sisältäviin VR-maailmoihin, jotka saavat dinosaurukset ja niiden elinympäristöt heräämään henkiin hauskalla ja opettavaisella tavalla.

Perheen pienimmille paleontologeille näyttely sisältää toiminnallisen puuhapaikan, jossa lapset voivat kaivaa hiekan peitosta fossiileja. Näyttelyvieraat pääsevät nauttimaan virvokkeita Dino -kahvilassa, ja yhteinen kesäpäivä huipentuu Dino -myymälässä, jossa on myynnissä dinosaurusaiheisia leluja, pelejä ja tuotteita moneen makuun.

Yli miljoona vierailijaa

Korkeatasoista animatroniikkaa hyödyntävä näyttely on valmistettu Italiassa, jossa sen on nähnyt yli miljoona vierailijaa. Kansainvälisellä Dinosaur Invasion -nimellä kiertänyt näyttely sai suuren suosion Roomassa, Milanossa, Napolissa ja Firenzessä sekä Sveitsin Baselissa ja Luganossa. Kesällä 2023 Dinosaurukset-kesänäyttely sai Suomen ensi-iltansa Tampereella Tampere-talossa, jossa näyttely oli valtaisa menestys ja yleisön rakastama suosikki, josta puhutaan vielä tänäkin päivänä.

Näyttelyn takana on eurooppalainen World Touring Exhibitions -näyttelyjärjestäjä.

Tietoa eri lipputyypeistä:

Suurin osa lipputyypeistä vaatii, että varaat näyttelyyn saapumisajankohtasi ennakkoon tietylle tunnille. Tällä pyrimme ehkäisemään ruuhkapiikkejä ja varmistamaan kaikille sujuvan saapumisen ja mukavan näyttelyelämyksen.

Perheliput:
Perhelippu on tarkoitettu 4 hengelle (2 aikuista + 2 lasta tai 1 aikuinen + 3 lasta). Alle 2 -vuotiaat pääsevät näyttelyyn ilmaiseksi. Alle 2 -vuotiaat eivät tarvitse erillistä lippua tapahtumaan.

Etuhintaiset liput: Todistathan saapumisen yhteydessä etukorttisi ja otat sen valmiiksi esille lippujen tarkistuksen yhteydessä (opiskelijakortti, eläkeläiskortti).

Avoin päivälippu: Voit ostaa myös näyttelylipun avoimelle saapumisajalle ennakkoon. Sinun ei tarvitse tietää saapumisajankohtaasi tunnin tarkkuudella etukäteen, riittää että valitset sinulle sopivimman päivän. Avoimella saapumisajalla olevia lippuja on myynnissä vain pieni rajallinen määrä.

Saattaja ilmaiseksi: EU:n vammaiskorttia näyttämällä voit ottaa maksutta mukaasi saattajan. Saattaja ei tarvitse erillistä lippua tapahtumaan. Aino Areenan näyttelytilat ovat esteettömät ja esteettömän WC -tilan löydät Aino Areenan aulasta.

Saapuminen Aino Areenalle:

Aino Areenalle pääset kätevästi ja ympäristöystävällisesti R-junalla, vain alle puolessa tunnissa Helsingin päärautatieasemalta. Ainolan junaseisake sijaitsee lyhyen kävelymatkan päässä Aino Areenasta.
Suosittelemme näyttelyvieraita saapumaan ekologisia kulkuneuvoja käyttäen.

Aino Areenalla on rajallinen määrä pysäköintitilaa, joten valmistauduthan pysäköimään autosi keskustan pysäköintitaloihin.

Muutokset mahdollisia.
Tuotanto: Aino Areena

Muokattu: 02.05.2024