Time: 0.0059 Seconds\n

Penkereen Speksi 2024 - Taivaan tähdistä kirkkain

Kulttuuritalo Martinus

Penkereen Speksi 2024 - Taivaan tähdistä kirkkain
Kohteen nimi: Penkereen Speksi 2024 - Taivaan tähdistä kirkkain
Osoite: Martinlaaksontie 36, 01620 Vantaa
Tapahtuma-aika:
30.03.2024 - 30.03.2024

Katso kartta isompana

Esittely:

Taivaan tähdistä kirkkain
Kaukaisuudessa loistaa yötaivaan kirkkain tähti Venus. Rakkautta ja ystävyyttä symboloiva planeetta on Maasta katsottuna vain yksi muiden joukossa. Kätkeekö se kuitenkin sisäänsä isomman salaisuuden kuin ensivilkaisulta näyttää?

Aurora elää tavallista teini-ikäisen arkea ystäviensä Celesten ja Elanin kanssa. Yhdessä he pohtivat tulevaisuutta, mutta Auroran päässä pyörii kuitenkin kysymyksiä myös menneisyyteen liittyen. Hän kokee selittämätöntä tunnetta siitä, että ei vielä tiedä itsestään kaikkea. Jotain tuntuu yhä puuttuvan. Yhtenä päivänä vieras ja mystinen henkilö ilmestyy kuin tyhjästä Auroran huoneeseen. Tämän kohtaamisen myötä Aurora ajautuu seikkailuun aikaa ja kosmisia lakeja vastaan, jossa hänen elämänsä puuttuvat palapelin palat alkavat vihdoin loksahdella paikoilleen.

Penkereen Speksi 2024 on avaruuden ilmiöistä ja horoskoopeista inspiroitunut tarina, jossa seikkaillaan Maan ja Venuksen välillä ja seurataan lähestyvää Venuksen ylikulkua. Tarinassa planeettojen kohtalot kietoutuvat yhteen jännittäväksi kertomukseksi ystävyydestä, rakkauden voimasta sekä siitä, miten kahden maailman välille syntynyt tyttö selviää häntä uhkaavasta vaarasta yhdessä läheistensä avulla. Kaikilla on tarve tuntea kuuluvansa johonkin ja tulla nähdyksi – ja jokaisella on myös joku, joka on valmis auttamaan hädän hetkellä.

Muokattu: 30.03.2024