Time: 0.0028 Seconds\n

Minä elän! -klubi: The Watercolors

Halosenniemi

Minä elän! -klubi: The Watercolors
Kohteen nimi: Minä elän! -klubi: The Watercolors
Osoite: Halosenniementie 4-6, 04301 Tuusula
Tapahtuma-aika:
17.04.2024 - 17.04.2024

Katso kartta isompana

Esittely:

The Watercolors -yhtyeen levynjulkaisukiertue ensi keväänä myös Halosenniemessä!

Vuonna 2018 perustettu The Watercolors on oboisti Janne Saarisen sävellyksiä tulkitseva, hiljattain seitsenhenkiseksi kasvanut jazzyhtye, jonka uniikissa kokoonpanossa soivat oboen lisäksi viulu, alttoviulu, sello, vibrafoni, kontrabasso ja rummut.
Yhtye maalailee musiikillaan melodisia "jazz-akvarelleja", joissa yhdistyvät jazzin spontaani improvisointi, rikkaat harmoniat ja svengaavat rytmit sekä toisaalta taidemusiikista tutut sointivärit.

Kesto 50–60 min.

Esiintyjät:
Janne Saarinen, oboe, enlannintorvi, sävellykset
Aino Rautakorpi, viulu
Helena Dumell, alttoviulu
Saara Viika, sello
Ilkka Uksila, vibrafoni
Joonas Tuuri, kontrabasso
Joonas Leppänen, rummut

Yhtyeen musiikkiin voi tutustua Spotifyssa tai Youtubessa: https://youtu.be/3R3XEMl4kPA

The Watercolorsin muusikot ovat tuttuja mm. Sointi Jazz Orchestrasta, Joonas Tuuri Quartetista, Alder Egosta, Tomi Nikku 5tet:ta sekä Maria Gasolina-, Aino Venna-, Cafe de Ajebas- yhtyeistä.

Minä elän! -klubit ovat tunnelmallisia ja intiimejä kulttuuriklubeja, joissa keskitytään kulttuurin ja taiteen tuottamaan mielen hyvinvointiin erityisesti sanataiteen ja musiikin parissa. Klubien miljöönä toimivat Tuusulan museokohteet: Pekka Halosen perheen ateljeekoti Halosenniemi, J. H. Erkon talo Taiteilijakoti Erkkola sekä Aleksis Kiven kuolinmökki.

#MinäElän

Lippuja voi ostaa valtuutetuista Lippupisteen myyntipaikoista, kuten R-Kioskeilta. Lippuja myydään myös TuusInfoissa sekä Halosenniemen ja Taiteilijakoti Erkkolan museokaupoissa tai tuntia ennen ovella (käteinen, maksukortti). Ovella myydään lippuja ainoastaan, mikäli niitä on jäänyt jäljelle. Tapahtumaan sisäänpääsy myös Kaikukortilla, paikkoja rajoitetusti.

Muokattu: 17.04.2024