Time: 0.0060 Seconds\n

Knucklebone Oscar & Marjo Leinonen

Kulttuuritalo Monio, Kartano-sali

Knucklebone Oscar & Marjo Leinonen
Kohteen nimi: Knucklebone Oscar & Marjo Leinonen
Osoite: Pataljoonantie 6, 04300 Tuusula
Tapahtuma-aika:
24.05.2024 - 24.05.2024

Katso kartta isompana

Esittely:

Saman illan aikana keikkailevat kaksi kovaa kokoonpanoa; Marjo Leinonen & BubliCans ja Knucklebone Oscar. Luvassa on rouhean meininkiä kahdelta vetovoimaiselta artistilta.

Marjo Leinonen & BubliCans
Marjo Leinonen & BubliCans -orkesteri soittaa New Orleans -hengessä sykkivää soulia. Viisihenkinen kokoonpano taipuilee notkeasti bluesin syvistä virtauksista riemukkaaseen gospelralliin ja saa aikaan väreitä hyytävän svengaavalla funk-poljennolla. Tiivistunnelmaista ja taatusti ytimiin uppoavaa juurimusiikkia!

Bändin omana tiivistelmänä; "Rytmi veressä ja harmoniat valmiina hanskalokerossa." Viimeisin albumi "Holy Roller" ilmestyi 31.3.2023.

Knucklebone Oscar
Knucklebone Oscar yhtyeineen juhlistaa 22.3. julkaistavaa uutta ”Friends and Family” -albumiaan. Levyn ensimmäinen single julkaistiin joulukuussa. ”(If Loving You Is Wrong) I Don't Want to Be Right” -biisillä Tuure Kilpeläinen vierailee solistina.

Tulevan levyn kiertueella Oscar tykittää tuttuun tyyliinsä rock'n'rollia ja rhythm’n’bluesia, maustettuna villillä ja viihdyttävällä lavashowlla.
Oscarin cv on melkoinen. Siihen mahtuu kovan keikkailun lisäksi mm. gospel-levy Tuomari Nurmion kanssa, laaja konserttisalikiertue- sekä singlejä Eero Raittisen kera, Uuden Musiikin -kilpailua, keikkailua aina Kiinassa asti sekä vieläpä dokumenttielokuva hänestä itsestään. Oscar on myös esiintynyt TV1:n Vintage valtakunta -ohjelmassa ja säveltänyt sarjaan myös tunnarin.

Tarjoilu klo 18.30–20.30. Tarjoilusta vastaa Ravintola Kerho.
Tapahtumassa on vartioitu narikka, joka kuuluu lipun hintaan. Asiakkaiden käytössä on myös maksuttomia, lukittavia kaappeja päällysvaatteiden ja laukkujen säilyttämistä varten. Kaappeja on lukio ja kulttuuritalo Monion 2. kerroksessa.

Tapahtuman järjestää Tuusulan kunta, kulttuuripalvelut

Muokattu: 29.04.2024