Time: 0.0011 Seconds\n

Seikkailupuisto Huipun pakopelit

Leppävaara

Seikkailupuisto Huipun pakopelit
Kohteen nimi: Seikkailupuisto Huipun pakopelit
Osoite: Vanha Maantie 15, 02650 Espoo
Puhelinnro: 010 337 4770 (aukioloaikoina)
WWW:: https://www.seikkailupuistohuippu.fi/cms/fi/huippu/pakopelit
Lisätieto:
Lähimmät parkkipaikat: Vanha Maantie 15 (Leppävaaran urheilupuisto) tai Veräjäpellonkatu 15 (Leppävaaran uimahalli). Uimahallilta on n. 5 min kävelymatka Huippuun ja viitoitus Seikkailupuisto 0,5 km. Leppävaaran stadion jää vasemmalle.

Ohjatut pakopelit ovat varattavissa varauskalenterista, lisätyn todellisuuden pakopelit sähköpostilla: varaukset@seikkailupuistohuippu.fi
Aukioloajat: Pelit ovat pelattavissa Huipun aukioloaikoina, isommat ryhmät sopimuksen mukaan. Ks. aukiolo kotisivuilta.


Katso kartta isompana

Esittely:

Tule tuulettamaan älynnystyröitäsi ulkoilmassa! Huipun pakopelit tarjoavat hauskoja pulmia pähkäiltäväksi.

Seikkailupuisto Huipun uutuutena kesäkaudella 2022 on kaksi lisätyn todellisuuden pakopeliä, joissa pelaajat seikkailevat itsenäisesti tabletin ja taikasalkun kanssa Huipun ympäristössä.

Uutuutena on näiden lisäksi Kaupunkisuunnistus.

Lisätyn todellisuuden pakopelit ovat Magic Portal sekä Operaatio Mindfall. Molemmat soveltuvat 2-6 hengen ryhmille. Omia välineitä et tarvitse!

Pakopelit varataan tai niistä voit tiedustella osoitteesta varaukset@seikkailupuistohuippu.fi. Pelin kesto on 1,5 h ja kokonaiskesto alkuopastuksen ja purun kanssa 2 h.

Kesällä 2021 Huippuun avautui kaksi ohjattua pakopeliä, jotka pelataan edellisten tavoin Leppävaaran kauniissa maisemissa.

Ohjatut pakopelit ovat Mustaparran aarre ja Kadonnut runonlaulaja.

Tutustu pakopeleihin tarkemmin Huipun kotisivuilla tai jutuissamme. Olemme pelanneet Magic Portalin kesällä 2022 ja Mustaparran aarteen keväällä 2021 ja kirjoittaneet molemmista KivaaTekemista.fi -sivustolle.

Muokattu: 16.06.2023