Time: 0.0020 Seconds\n

SAAKO NÄIN RAKASTAA?

Tampereen Teatteri, KULTTUURIRAVINTOLA KIVI

SAAKO NÄIN RAKASTAA?
Kohteen nimi: SAAKO NÄIN RAKASTAA?
Osoite: Keskustori 2, 33100,Tampere
Tapahtuma-aika:
01.10.2020 - 01.10.2020

Katso kartta isompana

Esittely:

Saako näin rakastaa?
Musiikkiesitys monenlaisesta rakkaudesta.

Miten paljon yhteiskunnan normit vaikuttavat henkilökohtaisiin valintoihimme ja haluihimme rakkaudessa ja ihmissuhteissa? Ja mitä sitten, jos omat toiveet parisuhteesta ajautuvatkin törmäyskurssille noiden normien kanssa? Onko olemassa jokin oikea tapa rakastaa ja olla tässä maailmassa?

Saako näin rakastaa? on lempeän kapinallinen ja pohdiskeleva musiikkiesitys siitä, miten yhteiskunnan normit määrittävät omia halujamme, ihmissuhteitamme ja rakkauksiamme — ja että voisiko noista ahtaista normeista vapautua. Esitys ravistelee totuttuja käsityksiämme rakkaudesta ja siitä mikä on sallittua ja mikä ei. Miten sinä haluat rakastaa?

Anna Katariina on tamperelainen laulaja ja muusikko, jolle elämä on tasapainoilua turvallisuuden ja vapauden kaipuun välillä. Saako näin rakastaa? on alunperin hänen loppututkintoesityksensä TAMKin musiikkiteatterilinjalta keväällä 2019. Esitys on suomeksi, mutta osa lauluista on englanninkielisiä. Esityksessä kuullaan monipuolisesti muun muassa jazzia, musikaalisävelmiä sekä Annan omaa musiikkia.

Bändi ja muut esiintyjät:

Olli Hipeli
Teemu Kulmakorpi
Kalle Lahtinen
Ville Pastell
Elias Nummenmaa
Liisa Hytti
Miko Petteri Jaakkola
Veera Tapanainen
Mikko Laine

Esitys Kulttuuriravintola Kivessä.
Esityksen kesto 1 t, ei väliaikaa.

Kommentoi