Time: 0.0036 Seconds\n

WEEKEND FESTIVAL 2022

Kantolan tapahtumapuisto

WEEKEND FESTIVAL 2022
Kohteen nimi: WEEKEND FESTIVAL 2022
Tapahtuma-aika:
03.07.2022 - 03.07.2022

Katso kartta isompana

Esittely:

Weekend Festival juhlii heinäkuussa 2022 kymmenvuotisjuhlaansa keskeisellä paikalla ja erinomaisien kulkuyhteyksien päässä Kantolan Tapahtumapuistossa, Hämeenlinnassa 1.-3.7.2022.

Weekend Festivalin lavoilla nähdään tulevana kesänä yli 80 artistia.

Stormzy liittyy kymmenvuotisjuhlaansa viettävän festivaalin tähtikaartiin. Aiemmin julkaistut pääesiintyjät ovat kaksi kertaa vuoden DJ:ksi valittu David Guetta ja ranskalainen tuottaja DJ Snake.

Kymmenvuotisjuhlaa viettävän Weekend Festivalin artistikattaus tulee olemaan festivaalille ennennäkemättömän monipuolinen. Artistikattaus tulee pitämään yli 80 artistin voimin sisällään niin tanssi-, rap- ja popmusiikin kärkinimiä.

Festivaalin lavoilla nähdään David Guettan, DJ Snaken ja Stormzyn lisäksi muun muassa Tove Lo, AJ Tracey, Lil Tjay, Meduza, Nina Kraviz, Tchami, Flo Milli, Tion Wayne, Sam Tompkins, Peach Tree Rascals, Elley Duhé, Boy Pablo, Jay1, Pi’erre Bourne ja Zhu.

Weekend Festivaliin on kiinnitetty myös kotimaisia kärkiartisteja, kuten esimerkiksi JVG, Blind Channel, Gasellit, Gettomasa, SANNI ja Pyhimys.

Kantolan Tapahtumapuiston lisäksi festivaalialueeseen kuuluvat myös sen vieressä olevat tehdasalueet, jonka myötä Weekend Festivalin tapahtuma-alue on monipuolisuutensa lisäksi myös pinta-alaltaan yksi kaikkien aikojen suurimmista koskaan toteutetuista festivaalialueista Suomessa.

Tapahtuma-alueella pääset kokemaan 4 eri esiintymislavan tarjoamia huippukeikkoja, nauttimaan ainutlaatuisista ruokaelämyksistä sekä osallistumaan lukuisiin erilaisiin oheispalveluihin.

Future Stage, klubimusiikille pyhitetty lava tulee sijaitsemaan tehdasalueella. Haluamme tarjota sujuvan ja rajoittamattoman elämyksen Future-alueella. Future-alueen ikäraja on 18-vuotta.

Vuodelta 2020 tai 2021 säästetyt liput käyvät sellaisenaan ensi vuoden festareilla. 2 päivän säästetyllä lipulla saa 3 päivän rannekkeen.

Weekend Festival tarjoaa kansainvälisiä huippuesiintyjiä, ajankohtaisia kotimaisia esiintyjiä, kulinaristisia ruokaelämyksiä, ensiluokkaista palvelua, korkeatasoista VIP – kulttuuria sekä ikimuistettavia oheispalveluelämyksiä.
Tervetuloa kaikkien aikojen Weekend Festivaliin nauttimaan elämästä, musiikista ja elämyksistä yhdessä useiden kymmenien tuhansien Suomesta ja muualta Euroopasta saapuvien muiden saman henkisten ihmisten kanssa!

Liput vaihdetaan rannekkeisiin. Rannekkeenvaihdosta tiedotetaan lähempänä tapahtumaa.

Priority (K-18) SISÄLTÄÄ:

Oma jonotuskaista festivaalin portilla Priority -asiakkaille
Priority -alue, josta hyvä näkyvyys festivaalialueelle
Oma baari Priority -alueella

Vuodelta 2020 tai 2021 säästetty Priority-lippu käy vuonna 2022 VIP-lipusta. Jos olet ostanut Priority-lipun vuoden 2020 tai 2021 Weekend Festivaliin, voit käyttää sen vuonna 2022 sellaisenaan.

Perjantain Priority-lippu = perjantain VIP-lippu
Lauantain Priority-lippu = lauantain VIP-lippu
2 päivän Priority-lippu = 3 päivän VIP-lippu

VIP (K-18) SISÄLTÄÄ:


Nopea jonotuskaista festivaalin portilla VIP-asiakkaille
Ilmainen narikkapalvelu VIP-alueella
Oma VIP-baari
Oma VIP-ruokamyynti
Oma näyttävä VIP-tila, josta on hyvä näkyvyys festivaalialueelle
Oma WC-alue
Mahdollisuus liikkua vapaasti ulos ja sisään festivaalialueelta sen aukioloaikana

Platinum VIP (K-18) SISÄLTÄÄ:

Pääsy Platinum Loungeen sekä kaikkiin VIP-alueisiin
Platinum VIP passi
Pöytiintarjoilu
Omat WC-tilat
VIP sisäänkäynti tapahtumaan
Ilmainen narikka festivaalilla

Huomaathan että lippuja on todella rajoitettu määrä ja valitettavasti niitä ei riitä kaikille.

VIP Pöytä (max 6 hlö)

Ota kaikki irti Weekend Festival kokemuksestasi ja tule nauttimaan maailmanluokan supertähdistä VIP-asiakkaana!

Festarihumun keskellä saatat haluta istahtaa hetkeksi rauhoittumaan. Varaa VIP-pöytä ja nauti huippubaarimikkojen kehittelemät parhaat drinkit kavereidesi kanssa.

VIP-pöytiä on saatavilla rajoitetusti ja ne on myyty loppuun aiempina vuosina, joten toimi nopeasti ja varmista pöytä seurueellesi ajoissa!

Jokaisella pöytään tulevalla pitää olla oma VIP-lippu.

MAJOITUS - Weekend Village leirintäalue

Weekend Village leirintäalue on elämää sykkivä ja turvallinen majoitusalue useille tuhansille elämästään nauttiville festivaalivieraille Weekend Festivalin aikana. Leirintäalue on tilapäinen, festivaalikäyttöön rakennettu leirintäalue, joka sijaitsee noin kilometrin päässä festivaalialueesta.

Weekend Villagessa ihmiset tapaavat toisensa elämysalueella, jossa syntyy parhaimmillaan kansainvälisiä ystävyyssuhteita koko elämänmittaiseksi ajaksi.

Jokaiselle majoitustuotteelle on oma lippu, jonka lisäksi jokaisella leirintäasiakkaalle tulee erikseen ostaa leirintälippu ja festivaaliranneke. Leirintäalueelle ei ole ikärajaa.

Weekend Village palvelee festivaalivieraita perjantaista 1.7. klo 9 alkaen maanantaihin 4.7. klo 12 saakka.

Lisätietoa leirintäalueesta: www.wknd.fi


Weekend Villagesta pääset varaamaan seuraavanlaisia majoitusvaihtoehtoja:

Telttapaikan valmiiksi pystytetyllä teltalla
Auto + telttapaikka. Auto pysäköidään teltan viereen
Telttapaikan omalla teltalla

LEIRINTÄLIPPU:
Leirintälippu sisältää sisäänpääsyn leirintäalueelle. Leirintälippu vaihdetaan rannekkeeseen leirinnän sisäänkäynnillä, ja se on henkilökohtainen. Jokaisella leirintäasiakkaalla tulee olla oma leirintäranneke sekä festivaalilippu, joka on voimassa majoittumispäivästä tapahtuman loppuun asti.

VALMIIKSI PYSTYTETTY TELTTA:
Max. 2 henkilöä / teltta

Valmiiksi pystytetyt teltat ovat uusia, 2 hengen telttoja. Valittavana on myös Kartent, joka kestää sadetta, tuulta, pysyy pimeänä ja viileänä aamuisin ja on ekologinen kierrätyskatongista valmistettu teltta.

AUTO + TELTTA:

Max. 4 henkilöä / auto + teltta

Auto + teltta-lipulla oma teltta pystytetään auton viereen Weekend Village -leirintäalueelle. Lippu on telttakohtainen, eli vaikka samassa teltassa majoittuisi kaksi ihmistä, tarvitsee ryhmän ostaa vain yksi auto + telttapaikka.

TELTTAPAIKKA OMALLE TELTALLE:
Max. 4 henkilöä / teltta

Telttapaikka-lipulla voi tuoda ja pystyttää oman teltan Weekend Village -leirintäalueelle. Lippu on telttakohtainen, eli vaikka samassa teltassa majoittuisi kaksi ihmistä, tarvitsee ryhmän ostaa vain yksi telttapaikka.

PÄIVÄKOHTAINEN OHJELMA:

Perjantai Tove Lo, AJ Tracey, Astrix, Boy Pablo, Gorgon City, Flo Milli, Peach Tree Rascals, Pi’erre Bourne, Tion Wayne, Zhu, Atro, Averagekidluke, Bess, Cledos, Costi, Devinity, Dose DJS, Etta, F, Heikki L, MC Koo, Melo, Proteus, Sexmane, Temper2, The Second Level

Lauantai DJ Snake, Stormzy, Gordo, Jay1, Louisahhh, Surf Curse, Tchami, Discrete, Ege Zulu, Gasellit, Ibe, Isaac Sene, Jambo, JS16, Kiki, Milla Lehto, Mista S, Milwin, NCO, Orion, Pihlaja, Sanni, Sebastian Noto, Yeboyah, YesYes

Sunnuntai David Guetta, Lil Tjay, Eli Brown, Meduza, NLE Choppa, Go_A, Elley Duhé, JVG, Sam Tompkins, Stella Bossi, Blind Channel, Gettomasa, Jesse Markin, K-System, Lauri Haav, Louie Blue, Madboiali, Martin K4rma, Mary Ann Hawkins, Pehmoaino, Pyhimys, Simona, Super8 & Tab, Turisti, Zacharian

* * *

Vuodelle 2020 ja 2021 ostetut perjantain, lauantain ja 2 päivän liput käyvät sellaisenaan vuoden 2022 Weekendiin.
Lippujen palautusdeadline oli 21.9.2021. Torstaille 5.8.2021 ostetut liput eivät käy tulevaan tapahtumaan ja niiden palautusdeadline on myös ollut 21.9.2021.

Muokattu: 05.07.2022