Time: 0.0151 Seconds\n

WEEKEND 2020

Käpylän liikuntapuisto

WEEKEND 2020
Kohteen nimi: WEEKEND 2020
Tapahtuma-aika:
06.08.2020 - 07.08.2020

Katso kartta isompana

Esittely:

Lil Tjay, Timmy Trumpet ja Cledos lisätty Weekendin artistikattaukseen!

Viime vuonna Yhdysvalloissa yksi suurin läpimurron tehneistä räppäreistä, Lil Tjay saapuu perjantaina 7.8. Weekendiin.

Toinen huippujulkistus on australialainen DJ-tuottaja Timmy Trumpet, jota on toivottu monena vuotena Weekendiin ja saapuu nyt vihdoin ensimmäistä kertaa Suomeen perjantaina 7.8.

Kolmas julkaistu artisti on kotimainen urbaanin musiikin kärkinimiin kuuluva Cledos, joka esiintyy Weekendissä lauantaina 8.8.

Weekend Festival elokuussa Käpylän liikuntapuistossa ja Messukeskuksen ulkoalueilla - huippujulkistuksina mm. Lewis Capaldi ja Trevor Daniel

Someone You Love -hitillään jo miljardi striimausta kerännyt Lewis Capaldi sekä Falling-biisistään tunnettu Trevor Daniel saapuvat Käpylän liikuntapuistossa, Helsingissä 7.-8. elokuuta järjestettävän Weekendin hupputähdiksi.

Nyt jo yhdeksättä kertaa järjestettävä, Suomen suurimpiin musiikkifestivaaleihin lukeutuva Weekend saa tulevana kesänä uuden kodin keskeisellä paikalla ja hyvien kulkuyhteyksien päässä olevasta Käpylän liikuntapuistosta. Käpylän liikuntapuisto ja viereisen Messukeskuksen puistonpuoleiset ulkoalueet tarjoavat urbaanin ja luonnonläheisen kombinaation tälle kymmeniä tuhansia kävijöitä keräävälle tapahtumalle, jonne yleisön on nyt entistäkin helpompi saapua.

Muita Weekendin nyt julkistettavia artisteja ovat ensi kertaa Suomessa nähtävät, Stupid-levytyksestään tunnettu yhdysvaltalainen laulaja-tuottaja Ashnikko ja Lalala-kappaleellaan maailmanmaineeseen noussut DJ-tuottaja Y2K. Lisäksi Weekendissä nähdään mm. brittiräppäri AJ Tracey, slovenialainen DJ Umek, ranskalainen DJ-tuottaja Tchami sekä Suomeen ensimmäistä kertaa saapuva lauluntekijä NLE Choppa. Kotimaisia julkistuksia tapahtuman päälavalle ovat Evelina ja Teflon Brothers jo aiemmin julkistetun JVG:n ja Ettan rinnalle.

Weekendiin saapuviksi artisteiksi on jo aiemmin julkistettu mm. maailman puhutuimpiin rap-laulajiin lukeutuva Asap Rocky sekä yli miljardi soittokertaa SoundCloudissa ja YouTubessa kerännyt norjalainen DJ-tuottaja Kygo ja Ultran pääesiintyjänäkin tunnettu ruotsalainen teknotuottaja-DJ Adam Beyerin.

Festivalille saapuvat myös neljästi Grammy-ehdokkaana ollut australialainen räppäri Iggy Azalea sekä yli 400 miljoonaa striimausta Piece Of Your Heart -tilillään kerännyt italialainen tuottajakolmikko Meduza. Lisäksi Weekendissä nähdään menestyksekkään Tungevaag & Raaban -kaksikon viimeinen yhteisesiintyminen Suomessa sekä monia muita supertähtiä, kuten kosovolaislähtöinen DJ Regard.

Weekend julkistaa lisää artisteja kevään aikana.

Weekend 2020
7.8.-8.8.2020
Helsinki, Käpylän liikuntapuisto

Peruslippu ikärajaton.
Priority- ja VIP-alueet K-18

Ostorajoitus 6 lippua / asiakas

Hinnat & Lisätietoa lipuista

Peruslippu: 2 päivää 150€ / 1 päivä 80€

Priority-lippu K-18: 2 päivää 179,50€ / 1 päivä 110€
- Oma jonotuskaista festivaalin portilla Priority-asiakkaille
- Oma baari Priority-alueella
- Priority-alue, josta hyvä näkyvyys festivaalialueelle
- Mahdollisuus liikkua vapaasti ulos ja sisään festivaalialueelta sen aukioloaikana

VIP-lippu K-18: 2 päivää 249,50€ / 1 päivä 150€
- Nopea jonotuskaista festivaalin portilla VIP-asiakkaille
- Ilmainen narikkapalvelu VIP-alueella
- Oma VIP-baari
- Oma VIP-ruokamyynti
- Oma näyttävä VIP-tila, josta on hyvä näkyvyys festivaalialueelle
- Oma WC-alue
- Mahdollisuus liikkua vapaasti ulos ja sisään festivaalialueelta sen aukioloaikana

Kommentoi