Time: 0.0009 Seconds\n

ELOKUVAKONSERTTI: VIHA + NOAH KIN K-18

Louhisali, Espoon kulttuurikeskus

ELOKUVAKONSERTTI: VIHA + NOAH KIN K-18
Kohteen nimi: ELOKUVAKONSERTTI: VIHA + NOAH KIN K-18
Osoite: Kulttuuriaukio 2, 02100,Espoo
Tapahtuma-aika:
18.04.2020 - 18.04.2020

Katso kartta isompana

Esittely:

Louhikinon uusi elokuvakonserttisarja starttaa Mathieu Kassovitzin Viha-elokuvan näytöksellä, jonka livesäestää muusikko Noah Kin. Viha seuraa yhden yön ajan kolmen lähiönuoren elämää Pariisissa käsitellen raakoja poliisiväkivallan, rasismin ja nuorisokulttuurin teemoja. Elokuvan julkaisusta tulee kuluneeksi 25 vuotta, mutta Kassovitzin kuvaus ranskalaisten lähiönuorten ongelmista on edelleen ajankohtainen ja elokuva on merkkiteos genrensä parissa. Näytöksessä yleisö pääsee uudenlaisen kokemuksen pariin, kun Noah miksaa elokuvaan tuoreen soundtrackin.

Elokuvakonsertit ovat anniskelullisia näytöksiä. Viha on osa uutta elokuvakonserttisarjaa, joka jatkuu syksyllä Louhisalissa.

Noah Kin
Noah Kin on post-internet-ajan taiteilija, jonka musiikissa tämän päivän informaatioähky kanavoituu meluisaan pauhuun genrekarsinat jyräten. Viime vuonna hän perusti Changeless levymerkin, joka pyrkii nostamaan helsinkiläisiä kokeellisen musiikin tekijöitä. Hänet tunnetaan myös Exploited Body -aliaksellaan, jonka alla hän tekee noisevaikutteista kokeellista elektronista musiikkia.

Viha (La Haine)
Ohjaaja: Mathieu Kassovitz
Pääosissa: Vincent Cassel, Hubert Koundé, Saïd Taghmaoui
Tekstitys: englanti
Vuosi: 1995, Ranska

Yhteistyössä Blow Up That Gramophone

Kommentoi