Time: 0.0034 Seconds\n

TTT-KLUBI: KANERVA, KIELO KÄRKKÄINEN

TTT-Klubi

TTT-KLUBI: KANERVA, KIELO KÄRKKÄINEN
Kohteen nimi: TTT-KLUBI: KANERVA, KIELO KÄRKKÄINEN
Osoite: Hallituskatu 19, 33200 Tampere
Tapahtuma-aika:
25.01.2020 - 25.01.2020

Katso kartta isompana

Esittely:

Kanerva, Kielo Kärkkäinen

Kahden lauluntekijän käsialat samassa illassa

"Kanerva pyytää laulussa veikeästi kertomaan, onko hän yhä ihana. Vastaus on ehdottomasti kyllä." Näin tiivisti Helsingin Sanomat viiden tähden arviossaan Kanervan tuoreesta Kuinka aika pysäytetään -levystä.

Eteenpäin suuntautuva elämännälkä ja toisaalta muistot joita kannamme mukana ovat Kanervan mukaan tärkeitä teemoja hänen uusissa kappaleissaan. Fanit ovat kehuneet kerrontaa taitavaksi ja tyyliä persoonalliseksi. Mikä tärkeintä, tunne on mukana.

Soundillisesti lauluntekijä on ottanut askeleen kohti popimpaa ja tanssittavampaa äänimaailmaa. Niinpä Kanerva esiintyy livenäkin sähköisellä yhtyeellään. TTT-Klubin illan avaa soolona Kielo Kärkkäinen, niin ikään tämän hetken kiinnostavimpiin lauluntekijöihin lukeutuva nimi. Tampereella asuva Kärkkäinen julkaisi syksyllä järjestyksessään toisen albuminsa Keitä me olemme. "Se on kuin hyvä kirja, toinen maailma jonne voi hetkeksi matkustaa pyörittelemään jonkun toisen ajatuksia ja palata jotenkin muuttuneena", sanoo Kärkkäisen musiikkia suositteleva Ville Pirinen.

http://www.kanervan.com/
https://www.facebook.com/kanervalaulaa/

www.kielokarkkainen.fi
https://www.facebook.com/kielomusiikki/

Muokattu: 26.01.2020