Time: 0.0223 Seconds\n

PAKO LINNASTA

Turun linna

PAKO LINNASTA
Kohteen nimi: PAKO LINNASTA
Osoite: Linnankatu 80, 20100,Turku
Tapahtuma-aika:
13.04.2019 - 13.04.2019

Katso kartta isompana

Esittely:

Suosittu Pako Linnasta® saapuu Turun linnaan lauantaina 6.4. sekä 13.4.2019!
Kokoa 2-4 henkilön tiimi ja tule kokeilemaan oletteko te riittävän nokkelia ja onnekkaita paetaksenne oikeasta linnasta!

Pako Linnasta® -tapahtumat ovat vauhdikkaita ja toiminnallisia hyvän mielen joukkuekilpailuja, joissa tavoitteena on ratkaista arvoituksellisten tehtävien avulla oikea pakoreitti historiallisesta linnasta. Seikkailun tiimellyksessä ryhmätyö, nokkeluus ja yhteishenki ovat keskeisessä roolissa, kun selvitetään ketkä onnistuvat pakenemaan - ketkä päätyvät jalkapuuhun!

Osallistujien tulee löytää kirjallisten ohjeiden ja erilaisten tehtävien avulla tie ulos linnasta tietyssä määräajassa. Tehtävän ratkaisu tapahtuu linnaan liittyvässä historiallisessa kontekstissa.

Tapahtumaan voi osallistua lauantaina 6.4. tai 13.4. klo 10.00–17.00 välisenä aikana. Aloitusaika kirjataan lähdössä tiimikorttiin. Tiimikortin sekä kirjallisen materiaalin saatte linnan aulasta. Aikaa seikkailun onnistuneeseen suorittamiseen on kaksi tuntia leimauksesta. Linna suljetaan klo 18.00.

Pako linnasta -seikkailu ei sovellu pienille lapsille. Osallistujien suositusalaikäraja on 12 vuotta. Matkanvarrelle osuvat tehtävät ja kirjallisen materiaalin tulkinta vaativat aikuisia avuksi. Tapahtuman tuottajina Fenix Ohjelmapalvelut Oy ja Turun linna.

Pako Linnasta® on maksullinen tapahtuma.
Hinnat:
tiimilippu 2-4 pelaajaa, hinta 99€ yhteensä. Huom! vain yli 12 vuotiaille.

Hinnat sisältävät pääsymaksun sekä kirjallisen materiaalin.

Tervetuloa yrittämään pakoa Turun linnasta!

Varmista tiimisi osallistuminen tapahtumaan ilmoittautumalla etukäteen. Tapahtumat ovat olleet kerta toisensa jälkeen loppuunmyytyjä.

Kommentoi