Time: 0.0002 Seconds\n

ILMAVOIMIEN BIG BAND: MAISEMAKUVIA SUOMESTA

Hyvinkääsali

ILMAVOIMIEN BIG BAND: MAISEMAKUVIA SUOMESTA
Kohteen nimi: ILMAVOIMIEN BIG BAND: MAISEMAKUVIA SUOMESTA
Osoite: Kauppatori 1, 05800,Hyvinkää
Tapahtuma-aika:
12.04.2019 - 12.04.2019

Katso kartta isompana

Esittely:

Ilmavoimien Big Band: Maisemakuvia Suomesta
Solistina Pepa Päivinen, saxofoni. Kapellimestarina Juha Ketola
Pe 12.4.2019 klo 19

Ilmavoimien Big Band saapuu Maisemakuvia Suomesta -albumin levynjulkaisukiertueellaan myös Hyvinkäälle.

Ilmavoimien Big Bandin Maisemakuvia Suomesta- konsertti on mahtava kattaus suomalaisuutta ja suomalaisia tunteita. Konsertissa kuullaan Anssi Tikanmäen legendaarista Maisemakuvia Suomesta -tuotantoa uusina tuoreina sovituksina, soinnillisesti uudella värityksellä. Anssi Tikanmäen vahvalla tuella ja myötäelämisellä Ilmavoimien Big Band haluaa kunnioittaa säveltäjän alkuperäisiä Maisemakuvia suomesta -tuotantoa. Tikanmäki itse on todennut: ”Ilmavoimien Big Band on tällä albumilla antanut sävellyksilleni uuden elämän.”

Albumille koottu musiikki on kestänyt hienosti aikaa, ja Lapin tuntureilta Uudellemaalle ulottuva sointikirjo soi kirkkaasti yhä tänäkin päivänä. Useiden eri sovittajien panos aikaansaa kokonaisuuteen tuoreen, mielenkiintoisen muodon.

Ensimmäinen vuonna 1981 julkaistu albumi oli merkkitapaus jo heti julkaisuajankohtanaan, saavuttaen välittömästi suuren kuulijajoukon musiikkimausta riippumatta. Anssi Tikanmäen mahtava sävelpaletti tuodaan nyt ison orkesterin voimin myös Seinäjoelle. Saksofonitaiteilija Pepa Päivinen ja Ilmavoimien Big Band muodostavat yhdessä pitelemättömän yhdistelmän, joka ei jätä ketään kylmäksi.

Kommentoi